1. Satın Alma Elemanı

Seramik - Porselen sektöründe faaliyet gösteren firmamız TORRECID SERAMİK FRİT VE GLAZÜR SAN VE TİC LTD ŞTİ için Eskişehir +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Elemanı …

2. Satın Alma Uzmanı

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAMS SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ MERKEZİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Satın Alma Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Teknik Satın Alma Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nuvita İlaç ve Kimya San. Tic. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Satın Alma Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortana Elektronik Yazılım Taahhüt San. ve Tic. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

6. Almanca İngilizce Tercüman / Çevirmen

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız COSMEDİCA ESTETİK TURİZM SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca İngilizce Tercüman / Çevirmen arayışımız bulunmaktadır.

7. Kalite Güvence Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDT ETİKET MATBAACILIK TEKSTİL VE DERİ SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Bölge Satış Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız VARNASAN VANA SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Pazarlama Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Weilotech Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Reklam ve İletişim Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARP OTOMOBİL AŞ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reklam ve İletişim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Bölge Satış Sorumlusu

Et ve Et Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İkbal Gıda ve İhtiyaç Mad .İml .San .İç ve Dış Tic. A.Ş için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak …

12. Saha Satış Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALUMUR KLİMA ISITMA VE SOĞUTMA SİS. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. - A-TEC için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

13. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Mali Müşavir - Muhasebe Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eruslu Tekstil San. ve Tic. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir - Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Ön Muhasebe Sorumlusu

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Şantiye Depo Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ICC GRUP İNŞAAT A.Ş için Tokat bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barçın Spor Malz. Tic. ve San. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike) arayışımız bulunmaktadır.

19. Tekne Teçhiz Proje Sorumlusu

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANADOLU DENİZ İNŞAAT KIZAKLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tekne Teçhiz Proje Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Depo ve Lojistik Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akay Plastik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo ve Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Üretim Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tab25 Market Ekipmanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Turizm Acentası Muhasebe Sorumlusu-İstanbul Şube

Seyahat Acentaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AD TANITIM TUR.ORG.TEKS.GIDA TİC. VE SAN.İTH.VE İHR.LTD.ŞTİ. - CORENDON TOURISTIK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Turizm Acentası Muhasebe Sorumlusu-İstanbul Şube arayışımız bulunmaktadır.

23. Kumaş Sorumlusu

Kikka Tekstil San. İhr. Ltd.Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kumaş Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Yalın Üretim Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız İnka Yapı Bağlantı Elemanları San.Tic.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yalın Üretim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.