1. Call Center Temsilcisi (İngilizce)

MIRAP TURİZM GIDA MAGAZACILIK İŞLETME VE TİC A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Call Center Temsilcisi (İngilizce) arayışımız bulunmaktadır.

2. Rd Sales Account Manager

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız FANUC TURKEY ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Rd Sales Account Manager arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı Ankara Bilkent Center Avm

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Ankara Bilkent Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

4. Sales Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERA ELEKTRONİK SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza Müdürü - Alanya Cadde

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAGİ GİYİM SANAYİ VETİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

6. Gebze Center - Mağaza Müdür Yardımcısı

FLO Mağazacılık için Kocaeli bölgesinde Gebze Center - Mağaza Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

7. Gebze Center - Mağaza Şefi

FLO Mağazacılık için Kocaeli bölgesinde Gebze Center - Mağaza Şefi arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı ( Gebze Center )

SUWEN için Kocaeli bölgesinde Satış Danışmanı ( Gebze Center ) arayışımız bulunmaktadır.

9. Export Sales Support Assistant

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız İREKS GIDA SAN.A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Support Assistant arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Müdürü - Zorlu Center Linens

Ev Tekstili sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZORLU TEKSTİL GRUBU için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Zorlu Center Linens arayışımız bulunmaktadır.

11. Export Sales Support Specialist (Emerging Market)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız EagleBurgmann Turkey için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Export Sales Support Specialist (Emerging Market) arayışımız bulunmaktadır.

12. Sales Associate -Tommy Hilfiger Aydın Söke

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tommy Hilfiger Marka Dağıtım ve Ticaret A.Ş. için Aydın bölgesinde Part-Time olarak çalışacak Sales Associate -Tommy Hilfiger Aydın Söke arayışımız bulunmaktadır.

13. Product Manager

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Klon Ödeme Kuruluşu A.Ş.- PaybyMe için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Product Manager arayışımız bulunmaktadır.

14. Technical Inside Sales Specialist

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cefip Makina End. Ürünler Dış. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Technical Inside Sales Specialist arayışımız bulunmaktadır.

15. Market Research Manager Assistant

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız POSCO International Corporation İstanbul Branch için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Market Research Manager Assistant arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı (Antalya Alanya)

Rossmann için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı (Antalya Alanya) arayışımız bulunmaktadır.

17. Technical Sales Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bosch için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Technical Sales Engineer arayışımız bulunmaktadır.

18. General Manager

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Urla Otelcilik Turizm ve Ticaret A.Ş. için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak General Manager arayışımız bulunmaktadır.

19. Complience Manager

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saran Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Complience Manager arayışımız bulunmaktadır.

20. Accounting Manager,

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız FG EUROPE KLİMA TEKNOLOJİLERİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Accounting Manager, arayışımız bulunmaktadır.

21. Front Office Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Six Senses İstanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Front Office Manager arayışımız bulunmaktadır.

22. Mağaza Satış Danışmanı Gebze Center

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Altınyıldız Classics için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı Gebze Center arayışımız bulunmaktadır.

23. Sales Support Specialist

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız LeasePlan Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sales Support Specialist arayışımız bulunmaktadır.

24. Mağaza Müdürü - Gebze Center AVM

D'S Damat için Kocaeli bölgesinde Mağaza Müdürü - Gebze Center AVM arayışımız bulunmaktadır.

25. Mağaza Müdürü - Gebze Center Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız D’s Damat için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Gebze Center Avm arayışımız bulunmaktadır.