1. Saha Satış Temsilcisi

GÖKPA İNŞ.MALZ.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Yurt Dışı Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motor Aşin Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. ve Tic. A.Ş için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. İhracat Müşteri Temsilcisi - Rusça/İngilizce

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi - Rusça/İngilizce arayışımız bulunmaktadır.

5. İhracat Müşteri Temsilcisi - Arapça/Fransızca

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi - Arapça/Fransızca arayışımız bulunmaktadır.

6. Saha Teknisyeni/ Kocaeli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Teknisyeni/ Kocaeli arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Pazarlama Temsilcisi

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız eksen mobilya için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BES ISI YAPI MALZ. TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Temsilcisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Bursa +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Saha Servis Teknisyeni

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. İstanbul Saha Operasyon Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız D724 için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Saha Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Satış Temsilcisi - Bursa / Suryapı Marka AVM

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için Bursa bölgesinde Mağaza Satış Temsilcisi - Bursa / Suryapı Marka AVM arayışımız bulunmaktadır.

14. Mağaza Satış Temsilcisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABM GAYRİMENKUL VE İNŞAAT MALZ. TİC SN. A.Ş için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. İstanbul Avrupa Yakası - Mağaza Satış Temsilcisi

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için İstanbul Avrupa bölgesinde İstanbul Avrupa Yakası - Mağaza Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Kurumsal Satış Temsilcisi

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARK SHIP SUPPLY GEMİ TEDARİK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Maya Estetik için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Magnet İletişim için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

19. İstanbul Anadolu Yakası - Mağaza Satış Temsilcisi

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için İstanbul Anadolu bölgesinde İstanbul Anadolu Yakası - Mağaza Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Satış Temsilcisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız MELODİ ÇİKOLATA VE GIDA SAN.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Müşteri Temsilcisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Re/Max Müşteri Temsilcisi

RE/MAX ADRES için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Re/Max Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Saha Satış Uzmanı-Gaziantep

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

24. Saha Satış Uzmanı-Adana

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Adana arayışımız bulunmaktadır.

25. Saha Satış Sorumlusu(İnşaat Mühendisi)

Nova çimento hazır beton ve Agrega tic.san. ve ltd.şti. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Sorumlusu(İnşaat Mühendisi) arayışımız bulunmaktadır.