1. Saha Satış Temsilcisi

GÖKPA İNŞ.MALZ.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Kurumsal Satış Temsilcisi

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polar Araştırma Teknoloji A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Temsilcisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DELTA OTO AKSAMI SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Lena Telekomünikasyon için Ankara bölgesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Saha Satış Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALUMUR KLİMA ISITMA VE SOĞUTMA SİS. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. - A-TEC için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

6. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Sigorta Müşteri Temsilcisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız E PLAS SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi (Gişe)

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız QNB FİNANSBANK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi (Gişe) arayışımız bulunmaktadır.

9. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız QNB FİNANSBANK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Yurt Dışı Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motor Aşin Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Saha Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. ve Tic. A.Ş için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

12. İhracat Müşteri Temsilcisi - Rusça/İngilizce

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi - Rusça/İngilizce arayışımız bulunmaktadır.

13. İhracat Müşteri Temsilcisi - Arapça/Fransızca

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi - Arapça/Fransızca arayışımız bulunmaktadır.

14. Saha Teknisyeni/ Kocaeli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Teknisyeni/ Kocaeli arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış Pazarlama Temsilcisi

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız eksen mobilya için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BES ISI YAPI MALZ. TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Temsilcisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Bursa +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Saha Servis Teknisyeni

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Victoria's Secret Mağaza Müdür Yardımcısı/Bornova

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria's Secret Mağaza Müdür Yardımcısı/Bornova arayışımız bulunmaktadır.

21. Victoria Secret Mağaza Müdürü / İstinyepark

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Victoria Secret Mağaza Müdürü / İstinyepark arayışımız bulunmaktadır.

22. Starbucks Barista / Beşiktaş

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Beşiktaş arayışımız bulunmaktadır.

23. Starbucks Barista / Şişli

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Şişli arayışımız bulunmaktadır.

24. Starbucks Barista / Bursa

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Bursa arayışımız bulunmaktadır.

25. Starbucks Barista / Bayrampaşa

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALSHAYA SAHA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Starbucks Barista / Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.