1. Satın Alma Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortana Elektronik Yazılım Taahhüt San. ve Tic. A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. CNC Bakım Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adöksan Döküm Sanayi Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Bakım Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Yardımcı Personel

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GAZİOSMANPAŞA HASTANESİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yardımcı Personel arayışımız bulunmaktadır.

4. Saha Satış Temsilcisi

GÖKPA İNŞ.MALZ.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Saha Teknisyeni/ Kocaeli

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Webhelp Türkiye için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Teknisyeni/ Kocaeli arayışımız bulunmaktadır.

6. Depo Personelleri - Bodrum Oasis AVM

MANGO için Muğla bölgesinde Depo Personelleri - Bodrum Oasis AVM arayışımız bulunmaktadır.

7. Saha Servis Teknisyeni

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adecco için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Servis Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

8. İstanbul Saha Operasyon Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız D724 için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İstanbul Saha Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Kasa Personeli - Bodrum Oasis AVM

MANGO için Muğla bölgesinde Kasa Personeli - Bodrum Oasis AVM arayışımız bulunmaktadır.

10. Kamyon ve Oto Lastik Montaj Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdem Oto Ve Lastik Paz. Tic. Ltd. Şti için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamyon ve Oto Lastik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Teknik Personel

One Tower Konut Yöneticiliği için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

12. Şoför Ve Depo Personeli

Sarıçelik Kardeşler için İzmir bölgesinde Şoför Ve Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. Sigorta Oto Dışı Teknik Personel

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SB Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Oto Dışı Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

14. Depo Personeli

Sarıçelik Kardeşler için İzmir bölgesinde Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

15. Saha Satış Uzmanı-Gaziantep

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

16. Saha Satış Uzmanı-Adana

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Adana arayışımız bulunmaktadır.

17. Saha Satış Sorumlusu(İnşaat Mühendisi)

Nova çimento hazır beton ve Agrega tic.san. ve ltd.şti. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Sorumlusu(İnşaat Mühendisi) arayışımız bulunmaktadır.

18. Saha Satış Uzmanı-Tekirdağ

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Emlakjet için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Uzmanı-Tekirdağ arayışımız bulunmaktadır.

19. Halkalı Bölge Migros Sanal Market Personeli

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Halkalı Bölge Migros Sanal Market Personeli arayışımız bulunmaktadır.

20. Engelli Temizlik Personeli - İstanbul

MANGO TR TEKSTİL TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Temizlik Personeli - İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

21. Saha Operasyonları Uzmanı - Çiğli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Operasyonları Uzmanı - Çiğli arayışımız bulunmaktadır.

22. Engelli Temizlik Personeli - İzmir

MANGO için İzmir bölgesinde Engelli Temizlik Personeli - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

23. Engelli Depo Personeli - İzmir

MANGO için İzmir bölgesinde Engelli Depo Personeli - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

24. Depo Personeli

Yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOĞAN YAYINLARI YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. Genel Alan Görevlisi(Gece)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Alan Görevlisi(Gece) arayışımız bulunmaktadır.