1. Maintenance Technician

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestas Rüzgar Enerji Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti için İstanbul(Asya) +7 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maintenance Technician arayışımız bulunmaktadır.

2. Maintenance Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polyplex Europa Polyester Film San. ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Maintenance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

3. Service Technician - Kayseri

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nordex Enerji A.Ş için Kayseri bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Technician - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

4. Maintenance Responsible

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAERTEX TURKEY TEKSTİL LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Maintenance Responsible arayışımız bulunmaktadır.

5. Engineering Supervisor

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜLÇİÇEK KİMYA VE UÇANYAĞLAR SAN. VE TİC. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Engineering Supervisor arayışımız bulunmaktadır.

6. Maintenance Engineer

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAZAKI Wiring Tech.Türkiye Elk.Sis.San.Tic.Ltd.Şti için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maintenance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

7. Waste Water Treatment Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mandarin Oriental Bodrum için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Waste Water Treatment Technician arayışımız bulunmaktadır.

8. Viking - Experienced Mfs Service Technician

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Viking Life-Saving Equipment İstanbul Denizcilik T için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Viking - Experienced Mfs Service Technician arayışımız bulunmaktadır.

9. Maintenance Planning Supervisor - Büyükçekmece

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maintenance Planning Supervisor - Büyükçekmece arayışımız bulunmaktadır.

10. Facility Technician

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cencora için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Facility Technician arayışımız bulunmaktadır.

11. Mechanical Engineering Leader

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARUP MÜHENDİSLİK VEMÜŞAVİRLİK LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Mechanical Engineering Leader arayışımız bulunmaktadır.

12. IT Technician - Istanbul (Levent)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hemmersbach Turkey Bilgi Teknolojileri Ltd Sti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Technician - Istanbul (Levent) arayışımız bulunmaktadır.

13. Mechanic Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Downtown Antalya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mechanic Technician arayışımız bulunmaktadır.

14. Pool Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Downtown Antalya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pool Technician arayışımız bulunmaktadır.

15. Electric Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Downtown Antalya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Electric Technician arayışımız bulunmaktadır.

16. Engineering Manager

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız JW Marriott Istanbul Bosphorus için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Engineering Manager arayışımız bulunmaktadır.

17. Civil/Structural Works Technician

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için Sırbistan bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Civil/Structural Works Technician arayışımız bulunmaktadır.

18. Electrical Maintenance Engineer

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENERJİSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Electrical Maintenance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

19. Assistant Director Of Engineering

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Assistant Director Of Engineering arayışımız bulunmaktadır.

20. Master Project Student (Engineering)

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BSH Turkey için Tekirdağ bölgesinde Periodical olarak çalışacak Master Project Student (Engineering) arayışımız bulunmaktadır.

21. Senior Boiler Maintenance Engineer

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENERJİSA ENERJİ ÜRETİM A.Ş. için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Boiler Maintenance Engineer arayışımız bulunmaktadır.

22. Service Technician

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız GOLDWİND TURKEY ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ için Balıkesir +2 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Technician arayışımız bulunmaktadır.

23. Industrial Engineering Specialist

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız UPS Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Industrial Engineering Specialist arayışımız bulunmaktadır.

24. Production Engineering Engineer ( Technology )

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız Daıkın Isıtma Soğ.San.Tic.A.Ş. için Sakarya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Production Engineering Engineer ( Technology ) arayışımız bulunmaktadır.

25. Elektrik Mühendisi

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız CH Engineering & Consultants için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.