1. French Speaking Customer Representative

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız REAL STAR DIŞ TİCARET VE TURİZM PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ için Muğla +1 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak French Speaking Customer Representative arayışımız bulunmaktadır.

2. International Customer Representative

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medlife Group için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak International Customer Representative arayışımız bulunmaktadır.

3. Customer Service Representative- French Speaker

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız GoStudent için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Service Representative- French Speaker arayışımız bulunmaktadır.

4. Senior Customer Representative

BCI Baalbaki Kimya San. Tic. A.Ş için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Customer Representative arayışımız bulunmaktadır.

5. Sea Freight Sales Representative

Hava Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nisa Lojistik için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Sea Freight Sales Representative arayışımız bulunmaktadır.

6. Guest Relations Representative (German Market)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız ODEON TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ - ODEON TOURS için Antalya bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Guest Relations Representative (German Market) arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı - İstanbul Silivri Maxi

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İstanbul Silivri Maxi arayışımız bulunmaktadır.

8. Customer Quality Engineer

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUNDE TEKNİK TEKSTİL SAN. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Quality Engineer arayışımız bulunmaktadır.

9. Temizlik Hizmetleri Yöneticisi-Silivri

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Yöneticisi-Silivri arayışımız bulunmaktadır.

10. English Speaking Customer Service Specialist

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teleperformance Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak English Speaking Customer Service Specialist arayışımız bulunmaktadır.

11. Process Improvement / Customer Support Engineer

Aperam Paslanmaz Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Process Improvement / Customer Support Engineer arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı İstanbul Silivri Maxi AVM

Madame Coco için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı İstanbul Silivri Maxi AVM arayışımız bulunmaktadır.

13. Customer Service Agent (Turkey) German Speaking

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız GoStudent için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Agent (Turkey) German Speaking arayışımız bulunmaktadır.

14. Bebekolog /Satış Danışmanı-Silivri Vega

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bebekolog /Satış Danışmanı-Silivri Vega arayışımız bulunmaktadır.

15. Kategori Yöneticisi - Silivri Avm

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANPA GROSS MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kategori Yöneticisi - Silivri Avm arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı Silivri Vega Avm

MAD PARFUMEUR için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı Silivri Vega Avm arayışımız bulunmaktadır.

17. Customer Services Engineer (Bursa)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SIEMENS HEALTHCARE SAĞLIK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Customer Services Engineer (Bursa) arayışımız bulunmaktadır.

18. Eren Perakende Mağaza Müdürü (Silivri Maxi)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Perakende için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eren Perakende Mağaza Müdürü (Silivri Maxi) arayışımız bulunmaktadır.

19. Superstep Mağaza Müdür Yardımcısı (Silivri Maxi)

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Perakende için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Superstep Mağaza Müdür Yardımcısı (Silivri Maxi) arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza Müdür Yardımcısı ( Silivri Vega )

MR.DIY TURKEY Ev Gereçleri Ve Yapı Malzemeleri İthalat A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı ( Silivri Vega ) arayışımız bulunmaktadır.

21. Starbucks Barista Silivri

Starbucks için İstanbul Avrupa bölgesinde Starbucks Barista Silivri arayışımız bulunmaktadır.

22. Çağrı Merkezi Operatörü (Ankara)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PUSULA CUSTOMER EXPERIENCE İLETİŞİM ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Operatörü (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

23. İşaret Dili Operatörü (Ankara)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PUSULA CUSTOMER EXPERIENCE İLETİŞİM ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşaret Dili Operatörü (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

24. Çağrı Merkezi Takım Sorumlusu (Ankara)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız PUSULA CUSTOMER EXPERIENCE İLETİŞİM ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Takım Sorumlusu (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

25. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi(Adıyaman )

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız PUSULA CUSTOMER EXPERIENCE İLETİŞİM ANONİM ŞİRKETİ için Adıyaman bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi(Adıyaman ) arayışımız bulunmaktadır.