1. Call Center Temsilcisi (İngilizce)

MIRAP TURİZM GIDA MAGAZACILIK İŞLETME VE TİC A.Ş. için İstanbul Avrupa bölgesinde Call Center Temsilcisi (İngilizce) arayışımız bulunmaktadır.

2. Çağrı Merkezi Elemanı / Call Center

Su Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız RAİNWATER DIŞ TİCARET SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Elemanı / Call Center arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Danışmanı Ankara Bilkent Center Avm

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Ankara Bilkent Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdürü - Alanya Cadde

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAGİ GİYİM SANAYİ VETİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

5. Gebze Center - Mağaza Müdür Yardımcısı

FLO Mağazacılık için Kocaeli bölgesinde Gebze Center - Mağaza Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

6. Gebze Center - Mağaza Şefi

FLO Mağazacılık için Kocaeli bölgesinde Gebze Center - Mağaza Şefi arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı ( Gebze Center )

SUWEN için Kocaeli bölgesinde Satış Danışmanı ( Gebze Center ) arayışımız bulunmaktadır.

8. Mağaza Müdürü - Zorlu Center Linens

Ev Tekstili sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZORLU TEKSTİL GRUBU için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Zorlu Center Linens arayışımız bulunmaktadır.

9. Satış Danışmanı (Antalya Alanya)

Rossmann için Antalya bölgesinde Satış Danışmanı (Antalya Alanya) arayışımız bulunmaktadır.

10. Mağaza Satış Danışmanı Gebze Center

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Altınyıldız Classics için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı Gebze Center arayışımız bulunmaktadır.

11. Mağaza Müdürü - Gebze Center AVM

D'S Damat için Kocaeli bölgesinde Mağaza Müdürü - Gebze Center AVM arayışımız bulunmaktadır.

12. Mağaza Müdürü - Gebze Center Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız D’s Damat için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Gebze Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

13. Victorias Secret Satış Danışmanı / Zorlu Center AVM

Victoria's Secret için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Victorias Secret Satış Danışmanı / Zorlu Center AVM arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış / Kasa Personeli - Alanya

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış / Kasa Personeli - Alanya arayışımız bulunmaktadır.

15. The Body Shop Satış Danışmanı Bilkent Center Avm

The Body Shop için Ankara bölgesinde The Body Shop Satış Danışmanı Bilkent Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

16. Kobi Portföy Yöneticisi - Alanya Oba Şubesi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yapı Kredi için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kobi Portföy Yöneticisi - Alanya Oba Şubesi arayışımız bulunmaktadır.

17. R&D Design Center Responsible

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dinex Egzoz ve Emisyon Teknolojileri San.ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak R&D Design Center Responsible arayışımız bulunmaktadır.

18. Kocaeli Gebze Center AVM Mağaza Satış Temsilcisi

Bargello Perfume için Kocaeli bölgesinde Kocaeli Gebze Center AVM Mağaza Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Bebekolog/Part Satış Danışmanı- Alanya Çevreyolu

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız ebebek için Antalya bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bebekolog/Part Satış Danışmanı- Alanya Çevreyolu arayışımız bulunmaktadır.

20. Mağaza Müdürü - Cıty Center

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız MRDIY Turkey Ev Gereçleri ve Yapı Malzemeleri İthalat A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Cıty Center arayışımız bulunmaktadır.

21. Alanya Gazipaşa Havalimanı - Mağaza Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Avva Mağazacılık A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alanya Gazipaşa Havalimanı - Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Mağaza Müdürü - Alanya Gazipaşa Havalimanı

Avva Mağazacılık için Antalya bölgesinde Mağaza Müdürü - Alanya Gazipaşa Havalimanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Merch -Satış Destek Personeli - Alanya

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız NWG Servis Hizmetleri için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Merch -Satış Destek Personeli - Alanya arayışımız bulunmaktadır.

24. Guest Services Agent

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Guest Services Agent arayışımız bulunmaktadır.

25. Director Of Sales

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton İstanbul City Center için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Director Of Sales arayışımız bulunmaktadır.