1. QA & HSE Leader (Warehouse Operations) - Tuzla

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barsan Global Lojistik A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak QA & HSE Leader (Warehouse Operations) - Tuzla arayışımız bulunmaktadır.

2. Tech.Transfer & Support QA Sr.Associate(Outsource)

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Abbott Laboratuarları için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tech.Transfer & Support QA Sr.Associate(Outsource) arayışımız bulunmaktadır.

3. Üniversitelilere Özel: Data Science 101 Bootcamp

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız techcareer.net için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üniversitelilere Özel: Data Science 101 Bootcamp arayışımız bulunmaktadır.

4. Üniversitelilere Özel: Cyber 101 Bootcamp

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız techcareer.net için İstanbul (Tümü) +5 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üniversitelilere Özel: Cyber 101 Bootcamp arayışımız bulunmaktadır.

5. PHP Prodigy: Webapp Development Bootcamp

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız techcareer.net için İstanbul (Tümü) +25 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak PHP Prodigy: Webapp Development Bootcamp arayışımız bulunmaktadır.

6. C# Essentials Bootcamp

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız techcareer.net için İstanbul (Tümü) +25 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak C# Essentials Bootcamp arayışımız bulunmaktadır.

7. QA Lab. Supervisor

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Banvit A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak QA Lab. Supervisor arayışımız bulunmaktadır.

8. İnspektör/Periyodik Kontrol Muayene Personeli

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALBERK QA ULUSLARARASI TEKNİK KONTROL VE BELGELENDİRME A.Ş. için İstanbul (Tümü), Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnspektör/Periyodik Kontrol Muayene Personeli arayışımız bulunmaktadır.