1. Satın Alma Sorumlusu (Proje Bazlı)

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Satın Alma Sorumlusu (Proje Bazlı) arayışımız bulunmaktadır.

2. Aydınlatma Proje Tasarımcısı

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soho aydınlatma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aydınlatma Proje Tasarımcısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Proje Yapım Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BURSAGAZ Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yapım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Proje Satış Pazarlama Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kayalar Endüstriyel Mutfak San.Tic.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Makine Mühendisi Uzmanı

Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPM PROJE AŞ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı Ankara Bilkent Center Avm

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Watsons için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı Ankara Bilkent Center Avm arayışımız bulunmaktadır.

7. Teknik Ofis Şefi

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız OPTİMAL PROJE YÖNETİMİ VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Karabük bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Şefi arayışımız bulunmaktadır.

8. Proje Satış Yöneticisi / Yönetmeni

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SO FUAR ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Mağaza Müdürü - Alanya Cadde

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DAGİ GİYİM SANAYİ VETİCARET A.Ş. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Alanya Cadde arayışımız bulunmaktadır.

10. Gebze Center - Mağaza Müdür Yardımcısı

FLO Mağazacılık için Kocaeli bölgesinde Gebze Center - Mağaza Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Gebze Center - Mağaza Şefi

FLO Mağazacılık için Kocaeli bölgesinde Gebze Center - Mağaza Şefi arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı ( Gebze Center )

SUWEN için Kocaeli bölgesinde Satış Danışmanı ( Gebze Center ) arayışımız bulunmaktadır.

13. Proje Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUNDE TEKNİK TEKSTİL SAN. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Statik Proje Mühendisi (Almanca Bilen)

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELCHBERG MÜHENDİSLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Statik Proje Mühendisi (Almanca Bilen) arayışımız bulunmaktadır.

15. Mağaza Müdürü - Zorlu Center Linens

Ev Tekstili sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZORLU TEKSTİL GRUBU için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Zorlu Center Linens arayışımız bulunmaktadır.

16. Kurumsal Proje Teknisyeni

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Pronet Güvenlik Hizmetleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Proje Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Proje Yöneticisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELEKON ENERJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Proje Yöneticisi / Yönetmeni

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Yetkilisi

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız D&B Masters Proje ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

20. İdari İşler ve İnsan Kaynakları Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOMUNCU GRUP - Somuncu Kiralama Proje İnş.Yat.San.Tic.Ltd.Şti için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler ve İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. İnsan Kaynakları Stajyeri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız GARAJ GIDA PAZ. DAN. VE İNŞ. SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

22. Tır Şoförü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAZEİ PROJE LTD. ŞTİ.-BETA YOL YAPI LTD. ŞTİ.- FİBA HALI LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tır Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

23. Grafiker

KEYBRİDGE GAYRİMENKUL YATIRIMI DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Grafiker arayışımız bulunmaktadır.

24. Mekanik Mühendisi

Proje Yönetimi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GEMKOM MAKİNA İMALAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Uzun Dönem Stajyer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bonna Porselen San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) +3 il daha bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Uzun Dönem Stajyer arayışımız …