1. Pres Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız FENESE için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

2. Kauçuk Pres Operatörü

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız BELKA KAUÇUK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kauçuk Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Transfer Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tefaş A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Transfer Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

4. Makine Operatörü (Abkant Pres / Roll-Form)

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız GAPSAN GALVANİZ PROFİL SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Operatörü (Abkant Pres / Roll-Form) arayışımız bulunmaktadır.

5. Pres Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ceta Form El Aletleri San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Refund Operator

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OYA SİNEM ÖZGÜN için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Refund Operator arayışımız bulunmaktadır.

7. Pres Operatörü

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALE PRATT&WHITNEY UÇAK MOTOR SAN.A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Ekstrüzyon Pres Operatörü

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇUHADAROĞLU METAL SAN. VE PAZ. A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekstrüzyon Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. Aluminyum Ekstrüzyon Pres Operatörü

TURKAL ALÜMİNYUM SAN. ve DIŞ TİC. TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aluminyum Ekstrüzyon Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. Kauçuk Pres Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız İBRAŞ KAUÇUK OTO YAN. SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kauçuk Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Eksantrik Pres Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TURCOTECH TEKNİK EKİPMAN VE ÇELİK İMALAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eksantrik Pres Operatörü arayışımız …

13. Soğuk Dövme Pres Ustası

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız COMMITAL ISI EKİPMANLARI SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Soğuk Dövme Pres Ustası arayışımız bulunmaktadır.

14. Kauçuk Pres Operatörleri

Lastik / Kauçuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAKSAN OTOMOTİV MAMULLERİ SAN.TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kauçuk Pres Operatörleri arayışımız bulunmaktadır.

15. Pres Operatörü

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Panasonic Electric Works Türkiye için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

16. Ekstrüzyon Pres Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız P.M.S. METAL PROFİL ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekstrüzyon Pres Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

17. Kaynak Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ales Pres için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. İhracat Satış Uzman Yardımcısı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aslar Pres Döküm Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı

Pressan Madeni Eşya San. Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Elektrik Bakım Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOKSAN YEDEK PARÇA İMALAT TİC.SAN. A.Ş AK_PRES için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC CAD / Cam Operatörü

Kalıp Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Manas Kalıp Pres Otomotiv San. Ve Tic. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC CAD / Cam Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Kalite Mühendisi Çerkezköy-Sancaktepe

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İmsan Pres San. Tic. A.Ş için İstanbul(Asya), Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Mühendisi Çerkezköy-Sancaktepe arayışımız bulunmaktadır.

23. CNC Freze Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUNGA METAL MAKİNE LAZER PRES OTOMOTİV SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

24. İş Güvenliği Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOKSAN YEDEK PARÇA İMALAT TİC.SAN. A.Ş AK_PRES için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Güvenliği Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Malzeme Tedarik Planlama Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız VATAN PRES OTOMOTİV SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Malzeme Tedarik Planlama Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.