1. Plastik Enjeksiyon Elektrik Bakım Teknisyeni

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nova Med GMBH için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Enjeksiyon Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

2. Süreç / Proses Kalite Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İNAN ÇELİK KALIP MONTJ SANAYİ VE TİCARETLTD.ŞTİ. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Süreç / Proses Kalite Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Elektrik Bakım Teknisyeni

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BENO PLASTİK AMBALAJ ve KALIP SANAYİ TİCARET A.Ş. için Yalova +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Plastik Hammadde Satış Uzmanı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUZUR PLASTİK KİMYEVİ MADDELER ITHALAT IHRACAT SA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Plastik Hammadde Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. İhracat Bölge Satış Yöneticisi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yapraksan Plastik Sanayi ve Ticaret A. Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Bölge Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Destek Görevlisi

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hi-paş Plastik Eşya Tic . Ve San. Ltd. Şti için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Net Bor Plastik Boru Nak.Oto.Petrol Ürün.Teks.Mad için Sivas bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Dış Ticaret Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Net Bor Plastik Boru Nak.Oto.Petrol Ürün.Teks.Mad için Sivas bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Optisyen- Akhisar

Atasun Optik için Manisa bölgesinde Optisyen- Akhisar arayışımız bulunmaktadır.

10. Genel Müdür Asistanı

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soma Çimento Madencilik Beton San. Ve Tic. A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Müdür Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Podolog

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Podolog arayışımız bulunmaktadır.

12. Genel Başvuru

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALPLA için Kocaeli +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru arayışımız bulunmaktadır.

13. Teknik Bakım Elemanı

Spilos Hotel için Manisa bölgesinde Teknik Bakım Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Yurtiçi Satış Asistanı

Seyitler Kimya Sanayi A.Ş. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtiçi Satış Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Resepsiyonist

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procons Turizm Tarım İnş. Gıda San. ve Tic. Ltd. için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

16. Elektrik Bakım Teknisyeni - Gebze

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALPLA için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni - Gebze arayışımız bulunmaktadır.

17. Lojistik Uzman Yardımcısı

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İSAPUR PLASTİK AMBALAJ SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

18. Customer Experience Management Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Experience Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

19. Genel Başvuru Engelli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız AL-KOR MAKİNA KALIP SAN VE TİC A.Ş. için İstanbul(Avr.), Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru Engelli arayışımız bulunmaktadır.

20. İdari İşler Sorumlusu

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. İhracat Operasyon Sorumlusu

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAYA PLASTİK BRANDA SAN. VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Genel Başvuru (Engelli)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Başvuru (Engelli) arayışımız bulunmaktadır.

23. Proje Satış Mühendisi

DOĞUŞ VANA ve DÖKÜM SAN. TİC. A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Gıda Mühendisi

Zırhlıoğlu Gıda Paz. İth. İhr. San Tic Ltd Şti için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Forklift Operatörü

Sümer Plastik A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.