1. Üretim Planlama Şefi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HİDROKON KONYA HİDROLİK MAKİNA SAN. ve TİC. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Şefi arayışımız bulunmaktadır.

2. Şehir Bölge Planlama Uzmanı

Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şehir Bölge Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Numune Üretim Planlama Mühendisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DERİ DESEN ETİKET için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Numune Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Planlama Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZSAR TEKSTİL ÖRME KUMAŞ SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Servis Takip Planlama Uzmanı - Muhasebe

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Takip Planlama Uzmanı - Muhasebe arayışımız bulunmaktadır.

6. Planlama Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOGO TASARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Üretim Planlama Mühendisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERCAN CONTA ve OTOMOTİV YAN SANAYİ İMALAT İHRACA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Planlama Uzmanı

Kumaş Dış Ticaret Tekstil Sanayi Ve Pazarlama A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Servis Takip Planlama Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Tesis ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Takip Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Planlama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ANADOLU İLERİ ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Satın Alma ve Planlama Yöneticisi

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma ve Planlama Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Sevkiyat Planlama Görevlisi

HEDEF AVM için İstanbul Anadolu bölgesinde Sevkiyat Planlama Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Planlama Direktörü -Aker Genel Müdürlük

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKER MAĞAZACILIK TEKSTİL TİC.VE SAN. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Direktörü -Aker Genel Müdürlük arayışımız bulunmaktadır.

14. Planlama Mühendisi-Sancaktepe/Çerkezköy/Gebze

Beyaz Eşyalar sektöründe faaliyet gösteren firmamız İmsan Pres San. Tic. A.Ş için İstanbul(Asya) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Mühendisi-Sancaktepe/Çerkezköy/Gebze arayışımız bulunmaktadır.

15. Ön Muhasebe Elemanı ve Planlama

VİRA SİSTEM VE TEKNOLOJİ İLETİŞİM HİZMETLERİ ELEKTRONİK SANAYİ EMLAK VE TİCARET LTD.ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı ve Planlama arayışımız bulunmaktadır.

16. Planlama Müdürü

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TİTAN MAKİNA MADENCİLİK İNŞ. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

17. Kapasite Planlama Mühendisi

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Taha Giyim San. Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kapasite Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Planlama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMTEK İLERİ MALZEMELER VE TEKNOLOJİLER ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Finansal Bütçe ve Planlama Uzmanı

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alışan Şirketler Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finansal Bütçe ve Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Üretim Planlama Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERALP ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Üretim Planlama Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMS SANAYİ MALZEMELERİ ÜRETİM VE SATIŞI A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Stratejik Planlama Uzmanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramsey-Kip için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Stratejik Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Planlama Sorumlusu

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız WEMARK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Bakım Planlama Mühendisi

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çimentaş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. İnsan Kaynakları Stajyeri

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRW İŞ GÜCÜ VE KARİYER PLANLAMA HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Serbest olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.