1. Mağaza Müdürü - Sunglass Hut

Sunglass Hut Gözlük için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdürü - Sunglass Hut arayışımız bulunmaktadır.

2. Anadolu Yakası Mağaza Müdürü - Sunglass Hut

Sunglass Hut Gözlük için İstanbul Anadolu bölgesinde Anadolu Yakası Mağaza Müdürü - Sunglass Hut arayışımız bulunmaktadır.

3. Dikimhane Ekip Lideri- Malatya

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özak Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dikimhane Ekip Lideri- Malatya arayışımız bulunmaktadır.

4. Ürün Dolum Ekip Üyesi - IKEA Bayrampaşa

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Dolum Ekip Üyesi - IKEA Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

5. Depo Ekip Sorumlusu (Düzce)

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hepsiburada için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Ekip Sorumlusu (Düzce) arayışımız bulunmaktadır.

6. Ekip Şefi

Depo - Antrepo sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKCA LOJİSTİK HİZ. VE TİC A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekip Şefi arayışımız bulunmaktadır.

7. Ekip Üyesi - Shake Shack Lotus

Shake Shack için İstanbul Avrupa bölgesinde Ekip Üyesi - Shake Shack Lotus arayışımız bulunmaktadır.

8. Bulaşıkhane Ekip Üyesi - IKEA Bayrampaşa

IKEA için İstanbul Avrupa bölgesinde Bulaşıkhane Ekip Üyesi - IKEA Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

9. Ürün Dolum Ekip Üyesi (Full Time) - IKEA Bayrampaşa

IKEA için İstanbul Avrupa bölgesinde Ürün Dolum Ekip Üyesi (Full Time) - IKEA Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

10. Çocuk Oyun Salonu Ekip Üyesi IKEA Bayrampaşa

IKEA için İstanbul Avrupa bölgesinde Çocuk Oyun Salonu Ekip Üyesi IKEA Bayrampaşa arayışımız bulunmaktadır.

11. Pizza Ustası

ÖDE GIDA OTO EKSPERTİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pizza Ustası arayışımız bulunmaktadır.

12. Kaporta & Boya Teknisyeni - Silivri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaporta & Boya Teknisyeni - Silivri arayışımız bulunmaktadır.

13. Ekip Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEHMET GÜL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ekip Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Direkt Satış Ekip Lideri - İstanbul Anadolu

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Allianz Sigorta A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Direkt Satış Ekip Lideri - İstanbul Anadolu arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Alan Görevlisi(Gece)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Alan Görevlisi(Gece) arayışımız bulunmaktadır.

16. Part Time Satış Danışmanı

Sunglass Hut Gözlük için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, İzmir... bölgesinde Part Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Danışmanı

Sunglass Hut Gözlük için Tüm Türkiye bölgesinde Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Personeli

Pizza Tomato için İzmir bölgesinde Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. Garson

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramada Plaza Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

20. Garson

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

21. Kat Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Şefi arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Uzmanı(Accounting Specialist)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı(Accounting Specialist) arayışımız bulunmaktadır.

23. Franchise Operasyon Destek İletişim Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Domino's Pizza için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Franchise Operasyon Destek İletişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Vergi Muhasebe Uzmanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Domino's Pizza için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Aşçı

Konsolosluk sektöründe faaliyet gösteren firmamız U.S. CONSULATE GENERAL ISTANBUL - ABD Başkonsolosluğu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.