1. Design Engineer

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZENITH Tanzim Sergileme Üretim için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Design Engineer arayışımız bulunmaktadır.

2. Service Technician - Kayseri

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nordex Enerji A.Ş için Kayseri bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Service Technician - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

3. R&D Design Center Responsible

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dinex Egzoz ve Emisyon Teknolojileri San.ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak R&D Design Center Responsible arayışımız bulunmaktadır.

4. Mechanical Design Engineer

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Balıkesir Elektromekanik San. Tes. A.Ş.( BEST A.Ş.) için Balıkesir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Mechanical Design Engineer arayışımız bulunmaktadır.

5. Electrical Design Engineer

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Electrical Design Engineer arayışımız bulunmaktadır.

6. User Experience Design Supervisor

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız DIGITURK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak User Experience Design Supervisor arayışımız bulunmaktadır.

7. Waste Water Treatment Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mandarin Oriental Bodrum için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Waste Water Treatment Technician arayışımız bulunmaktadır.

8. Design Analysis Engineer

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şişecam için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Design Analysis Engineer arayışımız bulunmaktadır.

9. Design Analysis Engineer

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şişecam için Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Design Analysis Engineer arayışımız bulunmaktadır.

10. Design Analysis Engineer

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şişecam için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Design Analysis Engineer arayışımız bulunmaktadır.

11. Viking - Experienced Mfs Service Technician

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Viking Life-Saving Equipment İstanbul Denizcilik T için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Viking - Experienced Mfs Service Technician arayışımız bulunmaktadır.

12. Facility Technician

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cencora için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Facility Technician arayışımız bulunmaktadır.

13. Senior Hardware Design Engineer

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız CRONOM BİLİŞİM VE YAZILIM TEKNOLOJİLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Senior Hardware Design Engineer arayışımız bulunmaktadır.

14. Design Project Manager

Dekorasyon & İç Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRUST ORIENTAL MIMARLIK TASARIM SAN.VE TIC.LTD.STI. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Design Project Manager arayışımız bulunmaktadır.

15. IT Technician - Istanbul (Levent)

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hemmersbach Turkey Bilgi Teknolojileri Ltd Sti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Technician - Istanbul (Levent) arayışımız bulunmaktadır.

16. Mechanic Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Downtown Antalya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mechanic Technician arayışımız bulunmaktadır.

17. Pool Technician

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rixos Downtown Antalya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pool Technician arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız BT Design için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Grafik Tasarımcı

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gündem Creative Design için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

20. İç Mimar

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız TD TECH DESIGN MOBİLYA SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

21. İç Mimar

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız BASSI DESIGN MOBİLYA MİMARLIK KİMYA İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız …

22. Aktif Pazarlama Temsilcisi

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEG DESIGN TEKSTİL VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Realistic Render ve Görselleştirme

Dekorasyon & İç Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız OVER DESIGN STUDIO MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Realistic Render ve Görselleştirme arayışımız bulunmaktadır.

24. Gerber Operatörü Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akenna Textile & Design için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gerber Operatörü Modelist arayışımız bulunmaktadır.

25. İç Mimar

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız ART DESIGN MOBİLYA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.