1. Paketleme Elemanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız PETEKÇİ GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Dolum ve Paketleme Mühendisi (Adana)

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Anadolu Efes Türkiye için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dolum ve Paketleme Mühendisi (Adana) arayışımız bulunmaktadır.

3. E-Ticaret Ürün Paketleme Personeli

Terteks Tekstil İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Ürün Paketleme Personeli arayışımız bulunmaktadır.

4. Torna Operatörü

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız HAS FASTENERS VİDA BAĞLANTI ELEMANLARI ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Öğütme ve Paketleme Mühendisi

Çimento sektöründe faaliyet gösteren firmamız Votorantim Cimentos için Ankara +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Öğütme ve Paketleme Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. İstanbul Sütlü Tatlı - Paketleme Elemanı

İstanbulsütlü için İstanbul Avrupa bölgesinde İstanbul Sütlü Tatlı - Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Paketleme Makine Operatörü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız EGE NKM GIDA SAN. VE TİC.A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Makine Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Paketleme Elemanı-Gölcük

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özler Plastik San. ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Elemanı-Gölcük arayışımız bulunmaktadır.

9. Paketleme İşçisi

HEDEF AVM için İstanbul Anadolu bölgesinde Paketleme İşçisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Paketleme Personeli

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Depo Paketleme Çalışanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kgpart İnşaat İç ve Dış Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Paketleme Çalışanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Paketleme Elemanı

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA CAM SANAYİ TİC.AŞ. için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Makara ve Paketleme Uzman Yardımcısı

Kablo ve Tel sektöründe faaliyet gösteren firmamız HES Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makara ve Paketleme Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

14. Mağaza Satış Danışmanları / Elemanları (İzmir Mağazaları)

Gımiloğulları - FORBEST için İzmir bölgesinde Mağaza Satış Danışmanları / Elemanları (İzmir Mağazaları) arayışımız bulunmaktadır.

15. Sipariş Planlama Uzmanı

A Raymond Bağlantı Elemanları San. ve Tic. Ltd. Şt için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sipariş Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Üretim ve Planlama Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MG GROUP İKLİMLENDİRME ELEMANLARI SAN.VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim ve Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Üretim Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MG GROUP İKLİMLENDİRME ELEMANLARI SAN.VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Müdürü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız COŞKUN VENEDİK AMBALAJ PAKETLEME SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. E-Ticaret Satış Temsilcisi

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EREN KARDEŞLER TEKNİK CİVATA HIRDAVAT OTO SAN TİC LTD ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Kasiyer

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız EREN KARDEŞLER TEKNİK CİVATA HIRDAVAT OTO SAN TİC LTD ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasiyer arayışımız bulunmaktadır.

21. Mekanik Bakım Teknisyeni

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız LION PAKETLEME ANONİM ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Topoğraf

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız FİBERTON PREKAST VE BETON YAPI ELEMANLARI SANAYİ TİCARET A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Topoğraf arayışımız bulunmaktadır.

23. Üretim Elemanı

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetin Civata San Ve Tic.A.ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Planlama Uzman Yardımcısı

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetin Civata San Ve Tic.A.ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

25. Üretim Operatörü

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ezel Civata Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.