1. Araç Kabul Personeli(Vimsa Otomotiv-Antalya)

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız YÜCE AUTO YETKİLİ SATICI için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Kabul Personeli(Vimsa Otomotiv-Antalya) arayışımız bulunmaktadır.

2. Yedek Parça Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gaziantepli Kardeşler Otomotiv San Tic. ve Paz. A için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Nusr-Et Servis Komisi (Etiler)

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız D Et ve Et Ürünleri Gıda Pazarlama Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Nusr-Et Servis Komisi (Etiler) arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış Danışmanı - Çorlu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çetaş Otomotiv için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Çorlu arayışımız bulunmaktadır.

5. Otomobil Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gelecek Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. için Erzurum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomobil Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Teknik Servis Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız WOOJIN PLAIMM CO.LTD MERKEZİ GÜNEY KORE İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. İç Denetim Uzman Yardımcısı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motor Aşin Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

8. Yurt Dışı Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motor Aşin Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Yönetim Kurulu Asistanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetim Kurulu Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERKEZ 1 GÜVENLİK için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Motor Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motor Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Dikim Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUNDE TEKNİK TEKSTİL SAN. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dikim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. Çağrı Merkezi Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOKAY için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Şoför / Sürücü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şoför / Sürücü arayışımız bulunmaktadır.

16. Reklam ve İletişim Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARP OTOMOBİL AŞ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reklam ve İletişim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Specialist Sales Officer

Servisler sektöründe faaliyet gösteren firmamız OETI TURKEY TEKSTİL ANALİZ VE KONTROL HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Denizli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Specialist Sales Officer arayışımız bulunmaktadır.

18. İkram ve Temizlik Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkram ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Depo Görevlisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Morel Eksport Oto Mamülleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Sekreter

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

21. İhracat Müşteri Temsilcisi - Rusça/İngilizce

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi - Rusça/İngilizce arayışımız bulunmaktadır.

22. İhracat Müşteri Temsilcisi - Arapça/Fransızca

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi - Arapça/Fransızca arayışımız bulunmaktadır.

23. Otomobil ve Hta Müşteri Danışmanı - Gaziantep

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koluman Motorlu Araçlar Tic. ve San. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomobil ve Hta Müşteri Danışmanı - Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

24. CNC Bakım Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Adöksan Döküm Sanayi Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Bakım Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. Hasar Dosya Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Enka Motorlu Araçlar AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasar Dosya Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.