1. Temizlik Görevlisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZEYPORT ZEYTİNBURNU LİMAN İŞLETMELERİ SAN.VE TİCAŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Temizlik Görevlisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tatildukkani.com için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

3. İkram ve Temizlik Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkram ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Temizlik Hizmetleri Şefi

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Memorial Sağlık Grubu için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Şefi arayışımız bulunmaktadır.

5. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Etikmen Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Temizlik Görevlisi(Pendik Medipol Hastanesi)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZM. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi(Pendik Medipol Hastanesi) arayışımız bulunmaktadır.

7. Temizlik Hizmetleri Yöneticisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISS Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Hizmetleri Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız bao grup için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Engelli Temizlik Personeli - İstanbul

MANGO TR TEKSTİL TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Temizlik Personeli - İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

10. Engelli Temizlik Personeli - İzmir

MANGO için İzmir bölgesinde Engelli Temizlik Personeli - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

11. Otel Müdürü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız RÜZGAR POİNT YAPI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Temizlik Görevlisi

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAĞITHANE AMERİCANLİFE DİL OKULLARI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Engelli Temizlik Personeli - Antalya

MANGO için Antalya bölgesinde Engelli Temizlik Personeli - Antalya arayışımız bulunmaktadır.

14. Bölge Satış Yöneticisi

Otel Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİR KOZMETİK OTEL EKİPMANLARI İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge …

15. Temizlik Görevlisi

HAFT KAHVE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Engelli Temizlik Personeli - İzmir

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız MANGO TR TEKSTİL TİC. LTD. ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Temizlik Personeli - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

17. Engelli Temizlik Personeli - Ankara

MANGO TR TEKSTİL TİC. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Temizlik Personeli - Ankara arayışımız bulunmaktadır.

18. Engelli Temizlik Personeli - Antalya

MANGO TR TEKSTİL TİC. LTD. ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Engelli Temizlik Personeli - Antalya arayışımız bulunmaktadır.

19. Temizlik Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hk Performans Doğa Sporları A.Ş için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Ofis Yemek-Temizlik Sorumlusu

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Altın Yaşam Sigorta için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Yemek-Temizlik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Temizlik Görevlisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİBUS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Satın Alma Uzmanı ve Uzman Yardımcısı

Temizlik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALL SERVICE TESİS YÖNETİM HİZ. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Uzmanı ve Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

23. Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baltürk House Otel İzmit için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.

24. Bakım Onarım Teknisyeni

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CHRYSO-KAT KATKI MALZEMELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Onarım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Marina Teknik Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Martı Otel İşletmeleri A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marina Teknik Müdürü arayışımız bulunmaktadır.