1. Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Long Beach Resorts Alanya için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

2. As Takımı Yetenek Programı

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASPİLSAN ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak As Takımı Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Genç Yeteneği

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız YORGLASS CAM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Manisa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Genç Yeteneği arayışımız bulunmaktadır.

4. Abl Foods Genç Yetenek Programı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABALIOĞLU BALIK VE GIDA ÜRÜNLERİ AŞ için Denizli +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Abl Foods Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

5. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mevlana Petrol Grup için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Mutlu Genç Yetenek Programı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mutlu Akü için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutlu Genç Yetenek Programı arayışımız bulunmaktadır.

7. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Yetenek Kazanımı ve İşveren Markası Uzmanı

Hedef Holding Anonim Şirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek Kazanımı ve İşveren Markası Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkon Konteyner Taşımacılık ve Denizcilik A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honda Türkiye A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

11. Bist Yetenek

Borsa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borsa İstanbul A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Bist Yetenek arayışımız bulunmaktadır.

12. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Gıda Makineleri ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız LORAS HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.), Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Yetenek Yönetimi Uzun Dönem Stajyeri

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Alternatif Bank için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek Yönetimi Uzun Dönem Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

14. Organizasyonel Gelişim Müdürü

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Randstad Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Yetenek Yönetimi Kıdemli Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Birevim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek Yönetimi Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Yetenek Kazanımı Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Penti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek Kazanımı Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Çokyaşar Digital Stars - Genç Yetenek Programı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÇOKYAŞAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Çokyaşar Digital Stars - Genç Yetenek Programı arayışımız …

18. İnsan Kaynakları Yetenek ve Gelişim Yöneticisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız VASTAS VALF ARMATÜR SAN. TİC. A.Ş için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Yetenek ve Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Performans ve Yetenek Yönetimi Yöneticisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özak Global Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Performans ve Yetenek Yönetimi Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Bilgi Teknolojileri Genç Yeteneği

Cam Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız YORGLASS CAM SANAYİ VE TİCARET A.Ş için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Genç Yeteneği arayışımız bulunmaktadır.

21. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Saloon Burger için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Performans ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Eczacılar Kooperatifi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Performans ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. İşe Alım ve Yetenek Yönetimi Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız KIZILAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Yetenek Yönetimi Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Quality Control Chief

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turner International Proje Yonetimi Ltd. Sti. için Muğla bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Quality Control Chief arayışımız bulunmaktadır.

25. Health and Safety Manager

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turner International Proje Yonetimi Ltd. Sti. için Mersin bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Health and Safety Manager arayışımız bulunmaktadır.