1. Performans ve Organizasyonel Gelişim Sorumlusu

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABDÜLKADİR KARAVİL GRUP için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Performans ve Organizasyonel Gelişim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Tekstil Boya ve Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uras Kimya San ve Tic. A. Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Tedarik Zinciri ve Satış Uzmani Paints & Coatings

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız GROLMAN KİMYA TİCARET LTD ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Tedarik Zinciri ve Satış Uzmani Paints & Coatings arayışımız bulunmaktadır.

4. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

5. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKT TRAILER için Aydın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Üniversiteler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Okan Üniversitesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Performans ve Organizasyonel Gelişim Yönetmeni

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Performans ve Organizasyonel Gelişim Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

9. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASAŞ Alüminyum için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Eğitim ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Sağlık Kuruluşları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Kıdemli Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baykan Denim Konfeksiyon A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Grafık Tasarım Uzmani

DEMIR LLC için Tüm Türkiye bölgesinde Grafık Tasarım Uzmani arayışımız bulunmaktadır.

14. Performans ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız İstanbul Eczacılar Kooperatifi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Performans ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız İHLAS HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yetenek ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dönmez Debriyaj San. ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Yapı Kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KALEKİM KİMYEVİ MADDELER SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Organizasyonel Gelişim Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bar Otomotiv için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

20. Organizasyonel Gelişim Yöneticisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boğaziçi Elektrik Dağıtım Aş. Bedaş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eren Holding için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kıdemli Organizasyonel Gelişim Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM GLOBAL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Organizasyonel Gelişim Kıdemli Uzmanı

Tersane / Gemi İnşa sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gemak Şirketler Grubu için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Organizasyonel Gelişim Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Almanca Bilen E-Ticaret Uzmani (Amazon/Ebay)

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fiduciashop için İstanbul (Tümü) +18 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen E-Ticaret Uzmani (Amazon/Ebay) arayışımız bulunmaktadır.

25. İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı

KVK TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ VE TİC.A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.