1. Muhasebe Yetkilisi

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız D&B Masters Proje ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Vergi Yönetimi ve Genel Muhasebe Uzmanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ray Sigorta A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Yönetimi ve Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe ve Operasyon Uzman Yardımcısı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ASTORİA TARIM LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Operasyon Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Uzmanı

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tonguç Akademi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe ve Finans Asistanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTUĞ DEMİR ÇELİK LTD ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Uzmanı

Gür-İş Makina San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Elemanı

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ACARLAR TİCARET SANAYİ VE TURİZM A.Ş için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Ön Muhasebe Elemanı

Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tek Geri Dönüşüm Hurda Kauçuk San.Tic.Ltd.Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Genel Muhasebe Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Happy İnsan Kaynakları için İstanbul (Tümü) +30 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe ve İnsan Kaynakları Sorumlusu

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız COSKAP METAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Ön Muhasebe Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız HONDA TANSOY MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Ön Muhasebe Görevlisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız KENT HUKUK BÜROSU için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gernaz Tekstil Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Müdürü

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akça Yatırım Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİMİT OTOMOBİL MOTOSİKLET VE PETROL ÜRÜNLERİ TİC. LTD. ŞTİ. ---Volkan Işık Sürüş Teknikleri Eğitim ve Org. Hizm. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

16. Finans ve Muhasebe Müdürü

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORTY SMART TECH TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans ve Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eflatun Turizm için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Sorumlusu

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız YUNUS ÇOŞKUN VE ORTAKLARI KOLLEKTİF ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Müdürü

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

20. Akaryakıt İstasyonu Muhasebe Görevlisi

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KARPET ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Akaryakıt İstasyonu Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİGO TEKNOLOJİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe ve Finans Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKİP İKLİMLENDİRME TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız sertek mekatronik makina grup san.ve tic.a.ş. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız ZADE VİTAL İLAÇ KİMYA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Ön Muhasebe Elemanı

Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERAT AYAKKABICILIK için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.