1. Genel Muhasebe Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Roman A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Elemanı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fora Bilgi İşlem Turizm Gıda San. tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Muhasebe Müdürü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHTERM ELEKTRİKLİ ISITICILAR SAN.VE TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

5. Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı

Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERKEZ 1 GÜVENLİK için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sistemleri Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Dış Ticaret Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BETA İŞ MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Mutfak Elemanı

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDICAVET TARIM HAYVANCILIK İLAÇ VE KİMYA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Uzmanı

Kablotek Kablo San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Market Elemanı

Erendiz Gıda Ticaret Ltd. Şirketi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Market Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Sorumlusu

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız VARMECOM ENDÜSTRİYEL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Uzmanı

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şehir Işıkları Açıkhava Reklam için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Ön Muhasebe Sorumlusu

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARTROTEK TIBBİ MALZEME SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız LTC LİGHT TRADE CENTRE AYDINLATMA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Ön Muhasebe Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGİN GRUP PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Elektrik Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Motor Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motor Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Etikmen Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Müdürü

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız hhygroup için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Uzmanı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Terminal Lojistik için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Uzmanı(Belirli Süreli)

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı(Belirli Süreli) arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKÇALI BOYA VE KİMYASAN.TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Uzmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nükte Otomotiv için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. E-Ticaret Depo Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Espressolab için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ges Otomasyon Bilişim Mak. Müh. İml. ve San.Ve T için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hastalya Otomotiv için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.