1. E-Ticaret & Sosyal Medya Stajyeri(Zorunlu Staj)

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız Öztürk Ambalaj için İzmir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak E-Ticaret & Sosyal Medya Stajyeri(Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

2. Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honda Türkiye A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genç Yetenek / Uzun Dönem Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

3. Amasya Üniversitesi - Staj Başvurusu 2024

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lesaffre Turquie Mayacılık Üretim ve Tic.AŞ için Amasya bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Amasya Üniversitesi - Staj Başvurusu 2024 arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdürü (Ankara Next Level AVM)

Barrels And Oil için Ankara bölgesinde Mağaza Müdürü (Ankara Next Level AVM) arayışımız bulunmaktadır.

5. Çocuk Oyun Alanı Elemanı (Next Level Avm)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bayburt Group İnş. nak. Mad. İth. İhr. San. Tic. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çocuk Oyun Alanı Elemanı (Next Level Avm) arayışımız bulunmaktadır.

6. Ets Kariyere Erken Rezervasyon Staj Programı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Etstur için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ets Kariyere Erken Rezervasyon Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

7. Demand Generation Specialist

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NTT Data Business Solutions Türkiye için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Demand Generation Specialist arayışımız bulunmaktadır.

8. Yönetici Asistanlığı Staj Programı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAK-IS YEDEK PARCA LTD STI için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yönetici Asistanlığı Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

9. Hd'li Yetenek Staj Programı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız HD Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hd'li Yetenek Staj Programı arayışımız bulunmaktadır.

10. Part Time Satış Temsilcisi - Ankara Next Level AVM

D&R için Ankara bölgesinde Part Time Satış Temsilcisi - Ankara Next Level AVM arayışımız bulunmaktadır.

11. Finans & Muhasebe Stajyeri (Zorunlu Staj )

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vivense Teknoloji Hiz. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Finans & Muhasebe Stajyeri (Zorunlu Staj ) arayışımız bulunmaktadır.

12. Mağaza Satış Danışmanı Reeder Next Level Avm

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı Reeder Next Level Avm arayışımız bulunmaktadır.

13. Uzman Satış Danışmanı - Gordion & Next Level

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız UTOPIAN için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzman Satış Danışmanı - Gordion & Next Level arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı - Next Level Ankara

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Madame Coco için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Next Level Ankara arayışımız bulunmaktadır.

15. "Genç Cevher" Uzun Dönem Staj Programı

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TÜPRAG METAL MADENCİLİK SANAYİ VE TİC.A.Ş. için Uşak +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak "Genç Cevher" Uzun Dönem Staj Programı …

16. Tavuk Dünyası Lezzet Ustaları Staj Programı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tavuk Dünyası Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tavuk Dünyası Lezzet …

17. Long-Term HR Intern (Zorunlu Staj)

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Huawei Telekomünikasyon Dış Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Long-Term HR Intern (Zorunlu Staj) arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Temsilcisi - Ankara Next Level AVM

D&R için Ankara bölgesinde Satış Temsilcisi - Ankara Next Level AVM arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı (Ankara Next Level AVM)

Rossmann için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı (Ankara Next Level AVM) arayışımız bulunmaktadır.

20. Management Trainee -Team Next

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Management Trainee -Team Next arayışımız bulunmaktadır.

21. Ziraat Mühendisi

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEXT BİYOTEKNOLOJİ TARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ziraat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Ethical Trade Specialist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEXT için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ethical Trade Specialist arayışımız bulunmaktadır.

23. Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEXT için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

24. Denim Merchandiser

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEXT için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Denim Merchandiser arayışımız bulunmaktadır.

25. Socks Specialist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEXT için İstanbul (Tümü) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Socks Specialist arayışımız bulunmaktadır.