1. Network Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Birevim için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Network, Firewall, IT ve Cctv Sistemleri Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMRAN PLUS OTOMOTİV SAN VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network, Firewall, IT ve Cctv Sistemleri Personeli arayışımız bulunmaktadır.

3. Network Mühendisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NGN Bilgi ve İletişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. System & Network Specialist

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arvato Lojistik Anonim Şirketi için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak System & Network Specialist arayışımız bulunmaktadır.

5. Network ve Sistem Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEVA Holding A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network ve Sistem Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Network Güvenlik Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAYASOFT BİLGİ SİSTEMLERİ A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network Güvenlik Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Noc (Network Operations Center) Uzmanı

PUDO TAŞIMA TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Noc (Network Operations Center) Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Konya Kule Site Network-Mağaza Satış Danışmanı

AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Konya Kule Site Network-Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Mersin Forum Network-Depo Elemanı

AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mersin Forum Network-Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Aqua Florya Network - Satış Danışmanı

AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aqua Florya Network - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Network Güvenlik Danışmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız PROLİNK MÜMESSİLLİK İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network Güvenlik Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Network ve Güvenlik Uzman Yardımcısı

Halı / Kilim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELDA HALI TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network ve Güvenlik Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

13. Metropol Network / Mağaza Müdürü

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Metropol Network / Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Network ve Güvenlik Sorumlusu

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız FAİR TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network ve Güvenlik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

15. Çağrı Merkezi-Sistem ve Network Elemanı

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Konecta Teknoloji ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi-Sistem ve Network Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Network Manager

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network Manager arayışımız bulunmaktadır.

17. Yurtdışı (Network) Satış Yöneticisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bioenergy Yag Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Yurtdışı (Network) Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Sistem Network Uzman Yardımcısı

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız MONDİ YATAK YORGAN SAN. TİC. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sistem Network Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

19. Network Yöneticisi / Yönetmeni

Medya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Demirören Medya Grubu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Network ve Sistem Kıdemli Uzmanı

Petrol ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYTEMİZ AKARYAKIT DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Network ve Sistem Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Palladium Network / Satış Danışmanı

AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Palladium Network / Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Cctv Network Ve Zayıf Akım Sistemleri Kablolama Ve Montaj

MD BİLİŞİM DANIŞMANLIK için Ankara bölgesinde Cctv Network Ve Zayıf Akım Sistemleri Kablolama Ve Montaj arayışımız bulunmaktadır.

23. Sekreter

NETWORK OFİS HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sekreter arayışımız bulunmaktadır.

24. Human Resources Coordinator

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ocean Network Expres Turkey Denizcilik AŞ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Human Resources Coordinator arayışımız bulunmaktadır.

25. Customer Service Coordinator

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ocean Network Expres Turkey Denizcilik AŞ için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Service Coordinator arayışımız bulunmaktadır.