1. Mağaza Satış Temsilcisi - Sultanbeyli / Plato AVM

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için İstanbul Anadolu bölgesinde Mağaza Satış Temsilcisi - Sultanbeyli / Plato AVM arayışımız bulunmaktadır.

2. Saha Satış Temsilcisi

Medikal Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız İŞKAR TEKNOLOJİ MEDİKAL KOZMETİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul (Tümü) +8 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Saha Satış Temsilcisi

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOM Digital Teknoloji ve Danışmanlık A.Ş. için İstanbul (Tümü) +50 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTEKNİK RULMAN A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Royal Cert Belgelendirme Gözetim Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Liv İnbound - Müşteri Temsilcisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Liv İnbound - Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Uzman Satış Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız MUHAMMED HASAN ÖZER için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uzman Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Part Time Satış Temsilcisi - İstanbul Vadi AVM

D&R için İstanbul Avrupa bölgesinde Part Time Satış Temsilcisi - İstanbul Vadi AVM arayışımız bulunmaktadır.

9. Müşteri Temsilcisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DRESS BEST UNIFORMS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Saha Satış Temsilcisi

Boya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız KLUGER BOYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Temsilcisi

Dermokozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SZR PHARMA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. Karacabey - İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şekerbank için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Karacabey - İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Home Ofis Müşteri Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız KB TELEKOM için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Home Ofis Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Kurumsal Satış Temsilcisi

Fuarcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız WORLD EXPO ULUSLARARASI FUARCILIK TİCARET LİMİTED için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Operasyon Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yapı Kredi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Saha Satış Temsilcisi

Elektronik Kart Sistemleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELFATEK ELEKTRONİK MAKİNA VE OTOMASYONU SAN. TİC. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Temsilcisi- İstanbul İstinye Park AVM

D&R için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Temsilcisi- İstanbul İstinye Park AVM arayışımız bulunmaktadır.

18. Müşteri Temsilcisi Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ultra Uluslararası Tic. ve Tekstil A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız COOLEST CLINIC SAĞLIK TURİZMİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Afyon

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız İhlas Pazarlama için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi-Afyon arayışımız bulunmaktadır.

21. İthalat Müşteri Temsilcisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız SYK GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İthalat Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. İzmir - Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İzmir - Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Sigorta Satış Temsilcisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız VİZYON REASÜRANS VE SİGORTA BROKERLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Bursa Mağaza Satış Temsilcisi

Bargello Perfume için Bursa bölgesinde Bursa Mağaza Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Temsilcisi (İstanbul Avrupa Yakası)

Bargello Perfume için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Temsilcisi (İstanbul Avrupa Yakası) arayışımız bulunmaktadır.