1. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Flemenkçe

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntercall Uluslarası Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Flemenkçe arayışımız bulunmaktadır.

2. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Almanca

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İntercall Uluslarası Müşteri Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / Almanca arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Sonrası Hizmet & Müşteri Hizmetleri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kuba Motor Elektronik Tekstil İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti. için Bilecik bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sonrası Hizmet & Müşteri Hizmetleri arayışımız …

4. Mağaza Satış Temsilcisi (Profilo)

Explore Dayanıklı Tüketim için İzmir bölgesinde Mağaza Satış Temsilcisi (Profilo) arayışımız bulunmaktadır.

5. Pastaneler / Satış Temsilcisi - Bodrum Pastane

Pastane sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pastaneler / Satış Temsilcisi - Bodrum Pastane arayışımız bulunmaktadır.

6. Müşteri Temsilcisi - İzmir

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AssisTT için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

7. Bölge Satış Temsilcisi

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YILDIRIM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ TİC.LTD.ŞTİ. için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Bölge Satış Temsilcisi (Sıcak Satış)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ervin Meşrubat San. ve Tic.Ltd. Şti için Kocaeli +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Temsilcisi (Sıcak Satış) arayışımız bulunmaktadır.

9. Müşteri Temsilcisi

Polsan Düğme için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Temsilcisi (Gaziantep)

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız HOBBY COSMETICS için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi (Gaziantep) arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Temsilcisi - İzmir Alaçatı Mağaza

Bargello Perfume için İzmir bölgesinde Satış Temsilcisi - İzmir Alaçatı Mağaza arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Temsilcisi - Nevşehir Kapadokya Forum Avm Mağaza

Bargello Perfume için Nevşehir bölgesinde Satış Temsilcisi - Nevşehir Kapadokya Forum Avm Mağaza arayışımız bulunmaktadır.

13. Mağaza Satış Temsilcisi - Kastamonu / Kastamall AVM

Loris Parfüm/Okuyucular Kozmetik için Kastamonu bölgesinde Mağaza Satış Temsilcisi - Kastamonu / Kastamall AVM arayışımız bulunmaktadır.

14. Aktif Pazarlama Temsilcisi

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISC LOJİSTİK A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız DRD Filo Kiralama için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. 5M Derince Avm Migros Meyve Sebze Tezgahtarı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 5M Derince Avm Migros Meyve Sebze Tezgahtarı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kocaeli Derince Migros Kargo Operasyon Merkezi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kocaeli Derince Migros Kargo Operasyon Merkezi arayışımız bulunmaktadır.

18. Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Dentram Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şt için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Diş Kliniğine Tecrübeli Hasta Kabul Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

19. Motorlu Kurye

Finansal Hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmamız PAYSER TEKNOLOJİ A.Ş. için İstanbul (Tümü) +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motorlu Kurye arayışımız bulunmaktadır.

20. Güvenlik Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ataköy Yönetim Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Güvenlik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Fast Food Ustası

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Genç Grup Gıda Anonim Şirketi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fast Food Ustası arayışımız bulunmaktadır.

22. Saha Mühendisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ataköy Yönetim Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Teknik Ofis Mühendisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ataköy Yönetim Hizmetleri A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Temizlik Görevlisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKŞİ KARGA YAYINLARI LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Temizlik Görevlisi - Maslak / İstanbul

YKS Tesis Yönetim Hizmetleri için İstanbul Avrupa bölgesinde Temizlik Görevlisi - Maslak / İstanbul arayışımız bulunmaktadır.