1. Mali Müşavir - Muhasebe Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eruslu Tekstil San. ve Tic. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir - Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Ön Muhasebe Sorumlusu

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

3. Saha Sorumlusu

Araştırma Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) bölgesinde Yarı Zamanlı / Part Time olarak çalışacak Saha Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. Üretim Sorumlusu

Maden ve Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Proses Rafinasyon ve Geri Kaz Mak. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diler için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Aktif Satış Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Md Medikal Sağlık için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

7. Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Telli Grup için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Güvence Sorumlusu

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDT ETİKET MATBAACILIK TEKSTİL VE DERİ SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Bölge Satış Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız VARNASAN VANA SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Satış Pazarlama Sorumlusu

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Weilotech Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Reklam ve İletişim Sorumlusu

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARP OTOMOBİL AŞ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Reklam ve İletişim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Bölge Satış Sorumlusu

Et ve Et Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız İkbal Gıda ve İhtiyaç Mad .İml .San .İç ve Dış Tic. A.Ş için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak …

13. Saha Satış Sorumlusu

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALUMUR KLİMA ISITMA VE SOĞUTMA SİS. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. - A-TEC için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak …

14. Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldızlar SSS Holding A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe Uzmanı

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DMC GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uğur Balkuv Triko San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Finans Yöneticisi

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BAŞYAZICIOĞLU TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Finans Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız VEFA İLAÇ SAN VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Şantiye Depo Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ICC GRUP İNŞAAT A.Ş için Tokat bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barçın Spor Malz. Tic. ve San. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike) arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CORAL HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

23. Sigorta Direkt Satış Temsilcileri

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRATİK İSTİHDAM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Direkt Satış Temsilcileri arayışımız bulunmaktadır.

24. Fon Operasyon Uzmanı

Finans ve Yatırım Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız KIZILAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fon Operasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. İcra Takip Uzmanı

Finans - Ekonomi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORTAK VARLIK YÖNETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İcra Takip Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.