1. Ön Muhasebe Sorumlusu

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERSİN YILMAZLAR AMBALAJ VE LOJİSTİK AKARYAKIT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız INT MÜŞAVİRLİK & DENETİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Yetkilisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİKİTGAZ DAĞITIM VE ENDÜSTRİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

4. İhracat Satış Sorumlusu

BLUENITY için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

5. Yedek Parça Depo Sorumlusu

Teknak Oto Ticaret Sanayi Ltd. Şti. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yedek Parça Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Elemanı

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMDE İNŞ NAK SAN TİC LTD ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİM Birleşik Mağazalar A.Ş için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Uzmanı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlı Otomotiv Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Şantiye Yönetim Sorumlusu

Ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamız Erka Konsept İnşaat San ve Tic Lti Şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Yönetim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Personeli

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Üretim Sorumlusu

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

12. Araç Teslimat Sorumlusu

ABC GRUP OTOMOBİLCİLİK FİLO KİRALAMA VE TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Araç Teslimat Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Four Points Express By Sheraton için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız karacakaya gıda san tic ltd şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Aktif Satış Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız 2a Toplu Yemek ltd.şti için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. İnsan Kaynakları Sorumlusu

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bereket İlaç Kozmetik San. ve Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

17. Depo Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZTEKNİK RULMAN A.Ş. için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Ön Muhasebe Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Garantili Arabam için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tersane İstanbul Haliç için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Ön Muhasebe Elemanı

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zevkli Tad Gıda Turizm İnş. ve San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Bilgi Teknolojileri Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hacı İsmailoğlu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgi Teknolojileri Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Influencer Marketing ve Acente Süreç Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMP SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Influencer Marketing ve Acente Süreç Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Elemanı

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KD TEKNİK OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. İhracat Operasyon Sorumlusu

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hafız Mustafa 1864 için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Yurtdışı Satış Sorumlusu

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız HMH AĞIZ VE DİŞ SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.