1. Muhasebe Personeli

Mermer Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kara Mehmet Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti. için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Personeli arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız INT MÜŞAVİRLİK & DENETİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Yetkilisi

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız LİKİTGAZ DAĞITIM VE ENDÜSTRİ A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Salon Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız NK EV AKSESUARLARI MOBİLYA GIDA SANAYİ VE TİCERET LTD ŞTİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Salon Personeli arayışımız bulunmaktadır.

5. Muhasebe Elemanı

Yapı Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız UMDE İNŞ NAK SAN TİC LTD ŞTİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİM Birleşik Mağazalar A.Ş için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Uzmanı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlı Otomotiv Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Adliye İş Takip Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Soyyiğit Gıda Sanayi ve Tic.AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Adliye İş Takip Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Teknik Servis Personeli

Artıtech Teknoloji için Tüm Türkiye bölgesinde Teknik Servis Personeli arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Elemanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Four Points Express By Sheraton için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Satış Personeli - Dudullu

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vatan Bilgisayar San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Personeli - Dudullu arayışımız bulunmaktadır.

12. Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon

BRF Medya Reklam için Trabzon bölgesinde Promotör - Ürün Tanıtım Personeli ( Tv - Ses Sistemleri ) - Trabzon arayışımız bulunmaktadır.

13. Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız karacakaya gıda san tic ltd şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Teknik Personel

GÜRSES YEKTA HOMES OTELCİLİK TURİZM İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Personel arayışımız bulunmaktadır.

15. Ön Muhasebe Sorumlusu

Orman Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MERSİN YILMAZLAR AMBALAJ VE LOJİSTİK AKARYAKIT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

16. Ön Muhasebe Elemanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Garantili Arabam için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tersane İstanbul Haliç için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Ön Muhasebe Elemanı

İçecek sektöründe faaliyet gösteren firmamız Zevkli Tad Gıda Turizm İnş. ve San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Oto Lastik Montaj Personeli

Karayolu Taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız 43 NOLU SEFERİHİSAR ÜRKMEZ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Lastik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

20. Personel Özlük ve Ücretlendirme Uzmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİNE-Armine Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Özlük ve Ücretlendirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Tamir, Bakım, Servis ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KD TEKNİK OTOMOTİV SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Elemanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız Semih Haşhaş Kuyumculuk San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mogul Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Çatalca Bölge Migros Mağaza Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çatalca Bölge Migros Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. Paketleme Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız DDY Gıda A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Paketleme Personeli arayışımız bulunmaktadır.