1. Genel Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Segment Denetim Mali Müşavirlik Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Muhasebe Uzmanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız SİSTEM GLOBAL için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Muhasebe Uzmanı

Yönetim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız GELİŞİM GÜVENLİK DANIŞMANLIK TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Genel Muhasebe Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız UESTCO ENERJİ SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Genel Muhasebe Uzmanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEYER GROUP için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Otomotiv Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Muhasebe Sorumlusu

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmamız NASUHBEY EĞİTİM KURUMLARI A.Ş için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Uzmanı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Diler için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Mali Müşavir - Muhasebe Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eruslu Tekstil San. ve Tic. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir - Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

10. Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yıldızlar SSS Holding A.Ş. için Balıkesir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Uzmanı

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız DMC GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uğur Balkuv Triko San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Ön Muhasebe Sorumlusu

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERAKSONS LOJİSTİK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Uzman Yardımcısı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız CORAL HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

15. Muhasebe ve Personel İşleri Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZKA İnşaat A.Ş. için Ordu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Personel İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Turizm Acentası Muhasebe Sorumlusu-İstanbul Şube

Seyahat Acentaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız AD TANITIM TUR.ORG.TEKS.GIDA TİC. VE SAN.İTH.VE İHR.LTD.ŞTİ. - CORENDON TOURISTIK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Turizm Acentası Muhasebe Sorumlusu-İstanbul Şube arayışımız bulunmaktadır.

17. Muhasebe Görevlisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CESA PROJE TAAHHÜT İNŞAAT MÜHENDİSLİK SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Müdürü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞAHTERM ELEKTRİKLİ ISITICILAR SAN.VE TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Uzmanı

Kablotek Kablo San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe Sorumlusu

Isıtma, Havalandırma ve Klima sektöründe faaliyet gösteren firmamız VARMECOM ENDÜSTRİYEL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Genel Muhasebe Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Roman A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe Uzmanı

Reklam ve Tanıtım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şehir Işıkları Açıkhava Reklam için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Ön Muhasebe Sorumlusu

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARTROTEK TIBBİ MALZEME SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız LTC LİGHT TRADE CENTRE AYDINLATMA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Ön Muhasebe Uzmanı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENGİN GRUP PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.