1. Santral Görevlisi/Pbx Operator

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sheraton Grand İstanbul Ataşehir için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Santral Görevlisi/Pbx Operator arayışımız bulunmaktadır.

2. Elektrik Pano Montaj Teknisyeni

Otomasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Regın Controls Otomasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Pano Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

3. Bilgisayar Montaj Teknisyeni

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız OKSİD BİLİŞİM TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgisayar Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektromekanik Montaj Teknikeri

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRANSVARO ELEKTRON ALETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektromekanik Montaj Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

5. Montaj Elemanı

Dolce Mimarlık Mobilya Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Elektronik-Mekanik Montaj İşçisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ERA ELEKTRONİK SAN. ve TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektronik-Mekanik Montaj İşçisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Makine Montaj Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TDM MAKİNA YEDEK PARÇA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Kaynak Montaj Ustası

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜRDESAN GEMİ MAKİNA SAN.VE TİC.A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kaynak Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

9. Oto Lastik Montaj Personeli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız MRÇ LASTİK OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRK için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oto Lastik Montaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

10. Üretim Montaj Elemanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Schmitz Cargobull Treyler San. Tic. Ltd. Şti. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Elektrik / Mekatronik Montaj Teknikeri

Tekstil Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENMOS ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ELEKTRONİK İMALAT SAN TİC A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik / Mekatronik Montaj Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

12. Mekanik Montaj Ustası

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Solvepack Makina İmalat için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

13. Çelik Montaj Formeni

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rönesans Holding için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çelik Montaj Formeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Otomotiv Koltuk Montaj Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız GRL OTOMOTİV TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomotiv Koltuk Montaj Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

15. Kamera Sistemleri Montaj Teknisyeni

Tat Bakliyat San. ve Tic. Aş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kamera Sistemleri Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Otomasyon Pano Tasarım ve Montaj Uzmanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız POWER OTOMASYON VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otomasyon Pano Tasarım ve Montaj Uzmanı arayışımız …

17. Mekanik Montaj Operatörü

REPKON HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Montaj Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

18. Montaj Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Repkon Makina Ve Kalıp San. Ve Tic A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Montaj Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

19. Mekanik Montaj Teknisyeni

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Masttech için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Montaj Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Üretim Montaj Mühendisi

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sirena Marine Denizcilik San ve Tic A.Ş için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Montaj Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Makine Mühendisi

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız COSKAP METAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Muhasebe ve İnsan Kaynakları Sorumlusu

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız COSKAP METAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve İnsan Kaynakları Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. İşe Alım Müdürü

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hekim Holding A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İşe Alım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Operatörü

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Techno Steel Processing Turkey için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

25. Gayrimenkul Satış Danışmanı / Uzmanı

Çelik Montaj İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turpa Vizyon Gayrimenkul için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gayrimenkul Satış Danışmanı / Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.