1. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SELİME DOĞAN için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

2. Denim Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız TRİKOTEK TEKSTİL SANVE TİC A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denim Modelist arayışımız bulunmaktadır.

3. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gür Tekstil İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti -Dilvin için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

4. Gerber Operatörü Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akenna Textile & Design için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gerber Operatörü Modelist arayışımız bulunmaktadır.

5. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Haşema Tekstil Turizm Spor Malz Ve Ambalaj San Tic için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

6. Modelist Yardımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENFEMED için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

7. Modelist

Baf Tekstil için İstanbul Avrupa bölgesinde Modelist arayışımız bulunmaktadır.

8. Gerber Programını Bilen Modelist

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız CEBER için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gerber Programını Bilen Modelist arayışımız bulunmaktadır.

9. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız KONSEPT BİR TEKSTİL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

10. Modelist Yardımcısı

Gönül Örme San. Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

11. Modelist Yardımcısı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

12. Modelist

ANNA LAUDEL Ic ve Dış Tic. Ltd. Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

13. Modelist

Dima Deri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

14. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLCE TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

15. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEBİÇO KONFEKSİYON SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

16. Modelist - Gızıa Genel Müdürlük

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizia Moda Tekstil San Ve Dış Tic.Ltd. Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist - Gızıa Genel Müdürlük arayışımız …

17. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nesha Tekstil için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

18. Modelist

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Şahinler Holding için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

19. Modelist (Dokuma)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SMM TEKSTİL A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist (Dokuma) arayışımız bulunmaktadır.

20. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız MELİK TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

21. Modelist (Gelinlik&Abiye)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vakko için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist (Gelinlik&Abiye) arayışımız bulunmaktadır.

22. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Taypa için İstanbul(Avr.), Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

23. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARPLAR TEKSTİL DIŞ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

24. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lufian Pazarlama Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.

25. Modelist

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite Tekstil Konf. San.ve Dış Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Modelist arayışımız bulunmaktadır.