1. Mimari Ön-Tasarım Sorumlusu

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KL YAPI ÇELİK İMALAT VE TİC. A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimari Ön-Tasarım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

2. Mimar

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız AYKAÇ GAYRIMENKUL YAT.İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

3. Mimar

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

4. Mimar

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koton için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

5. İç Mimar / Ema Mobilya

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bürotime Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar / Ema Mobilya arayışımız bulunmaktadır.

6. Cephe Mimarı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız EFON ALÜMİNYUM A.Ş. için İstanbul (Tümü), Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Cephe Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

7. 3D Tasarım ve Uygulama Mimarı

ARGE YAPI için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 3D Tasarım ve Uygulama Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

8. İç Mimar - Doğtaş Mağazalar

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Doğanlar Mobilya Grubu imalat San.ve Tic. A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar - Doğtaş Mağazalar arayışımız bulunmaktadır.

9. İç Mimar (İstanbul)

Mobilya Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazzoni Mobilya Sanayi Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

10. Saha Mimarı

Hastaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

11. Dizayn Ofis Mimarı

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Wam Turkey için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Ofis Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

12. İç Mimar

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız TD TECH DESIGN MOBİLYA SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

13. Mimar

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız KAZEİ PROJE LTD. ŞTİ.-BETA YOL YAPI LTD. ŞTİ.- FİBA HALI LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

14. İç Mimar

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız REMPEK ORMAN ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

15. Proje Mimarı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALU GROUP YAPI SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

16. Şantiye Mimarı

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sabri Paşayiğit Architects için Bolu bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şantiye Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

17. Dizayn Ofis Mimarı (Mağaza Projeleri)

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oral Mimarlık Gayrimenkul Paz. İnş. Taah.Proje Dek. Tic.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Ofis Mimarı (Mağaza Projeleri) arayışımız bulunmaktadır.

18. Dizayn Ofis Mimarı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Oral Mimarlık Gayrimenkul Paz. İnş. Taah.Proje Dek. Tic.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dizayn Ofis Mimarı arayışımız bulunmaktadır.

19. İç Mimar Satış Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız EMPATİK İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE DANŞ.LTD.ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. İç Mimar

Dekorasyon & İç Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TALAT BERKALP için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

21. Mimar

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız UGA PROJE INS. TAAH. ve MUS. SAN TİC. LTD. ŞTİ. - için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

22. İç Mimar

Dekorasyon & İç Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız TALAT BERKALP için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

23. İç Mimar

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Koleksiyon Mobilya için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.

24. Mimar

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız RENA İNŞ. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

25. İç Mimar

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız BA GRUP MİMARLIK için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Mimar arayışımız bulunmaktadır.