1. Analitik ve Kampanya Yönetimi Uzmanı/Kıdemli Uzman

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SPN CLİNİC için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Analitik ve Kampanya Yönetimi Uzmanı/Kıdemli Uzman arayışımız bulunmaktadır.

2. Kıdemli Dijital Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SPN CLİNİC için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Dijital Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Destek Uzmanı

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARDUNYA YAZILIM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Destek Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. İnsan Kaynakları Uzmanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fişekçioğlu Demir Çelik San. Ve Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Ürün Uzmanı

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Intra Farma İlaç San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ürün Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Grafik Tasarım Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Punto Deri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Uzman Masör Masöz Keseci

FT Lotus Thermal Hotel & SPA Trademark Collection by Wyndham için İzmir bölgesinde Uzman Masör Masöz Keseci arayışımız bulunmaktadır.

8. Kalite Kontrol Uzmanı

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ortak Akıl Eğitim& Yönetim Danışmanlık Ltd.Şti için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Pedodonti Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız UGE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pedodonti Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Eğitim Satış Danışmanı (Çağrı Merkezi)

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Uzaktan Online Eğitim Bilişim Yay. Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim Satış Danışmanı (Çağrı Merkezi) arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİM Birleşik Mağazalar A.Ş için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Muhasebe Uzmanı

Akü - Pil - Batarya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Atlı Otomotiv Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Almanca Bilen Çağrı Merkezi Operatörü

DİZELMAR OTOMOTİV için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Çağrı Merkezi Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. İhracat Satış Uzmanı

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOZTAŞ PREMİUM MOBİLYA LİMİTED ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Kurumsal Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL CITY HOSPITAL için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Dış Ticaret Uzmanı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Formal Alüminyum Sanayi Ve Ticaret A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Name Gıda San. ve Tic. A.Ş. için Nevşehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. Grafik Tasarım Uzmanı (Kreatif Tasarım)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Beta Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı (Kreatif Tasarım) arayışımız bulunmaktadır.

19. Kıdemli Elektrik ve Otomasyon Uzmanı

ANTHEMİS DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ için Edirne bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Elektrik ve Otomasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Eğitim ve Cilt Bakım Uzmanı

Dermokozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız NAOS İSTANBUL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Eğitim ve Cilt Bakım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış ve Teknoloji Uzmanı

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız AKILLI SAHA TEKNOLOJİLERİ SATIŞ VE SERVİS ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Teknoloji Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Sipariş Takip Uzmanı

Marmara Isıl İşlem San Ve Tic Ltd. Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sipariş Takip Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tersane İstanbul Haliç için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Finans Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tersane İstanbul Haliç için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Deputy General Manager

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.) +2 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Deputy General Manager arayışımız bulunmaktadır.