1. Mekanik Tasarım Uzmanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız EXON YAZILIM ROBOTİK OTOMASYON VE MAKİNE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Servis Mühendisi-Mekanik

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Borusan Makina ve Güç Sistemleri için Diyarbakır bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Servis Mühendisi-Mekanik arayışımız bulunmaktadır.

3. Mekanik Tesisat Mühendisi

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLGİN GÜÇ SANTRALLERİ ENERJİ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Grafik Tasarım Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız TATKO LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Sosyal Medya, Grafik ve Web Tasarım Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAINT DE LUMIERE için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya, Grafik ve Web Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Terminal Binası Mekanik Tesisat Ustası

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Iga Havalimanı İşletmesi A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Terminal Binası Mekanik Tesisat Ustası arayışımız bulunmaktadır.

7. Mekanik Dizayn Mühendisi

Bahen Mühendislik inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Dizayn Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Mekanik Tesisat Mühendisi

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Assan Yapı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Tesisat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Grafik Tasarım Uzmanı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız INVENTIST SPOR EĞİTİM TURİZM İŞLETMELERİ TİC. LTD. ŞTİ. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Mekanik Bakım Müdürü

Gizli Firma için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

11. Tasarım Müdürü

Yenilenebilir Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALDO ENERJİ SAN. TİC. A.Ş için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

12. Kıdemli Grafik Tasarım Uzmanı

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Loris Parfüm için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Tasarım Uzmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİNE-Armine Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Grafik Tasarım Uzmanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAR için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Mekanik Üretim Teknikeri/Teknisyeni

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bimetron Bioteknoloji Medikal Elek. Müh. San. Tic için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Üretim Teknikeri/Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

16. Grafik Tasarım Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Grafik Tasarım Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Honest Kahve A.ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

18. E-Ticaret Grafik Tasarım Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Damat-Tween için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Grafik Tasarım Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Mekanik Teknisyeni

Ofis Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolektif House Gayrimenkul İşletmeciliği ve Hiz. Tic. A.Ş için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

20. Mekanik Bakım Teknikeri - Çorlu

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell Global Bilgi için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Bakım Teknikeri - Çorlu arayışımız bulunmaktadır.

21. Yardımcı Tesisler Mekanik Bakım Teknisyeni

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız LC Waikiki için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yardımcı Tesisler Mekanik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Yetkilisi-İstanbul Avrupa

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hidromek-Hidrolik Ve Mekanik Makina İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yetkilisi-İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

23. Mimar

Mimarlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aura Design Studio Tasarım Mimarlık Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mimar arayışımız bulunmaktadır.

24. Planlama Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız DOGO TASARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Planlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Makine Mühendisi

Mekanik Proje Taahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamız LUMIDEA İNŞAAT için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.