1. Mutfak Elemanı

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDICAVET TARIM HAYVANCILIK İLAÇ VE KİMYA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mutfak Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

2. Market Elemanı

Erendiz Gıda Ticaret Ltd. Şirketi için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Market Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

3. Genel Muhasebe Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Roman A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Elektrik Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Motor Teknik Servis Elemanı

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Partner Enerji LTD. ŞTİ. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Motor Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Çay Servis ve Temizlik Elemanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Etikmen Tekstil için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Makine Bakım Mühendisi

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Muhasebe Elemanı

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

9. Bakım Mühendisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Putzmeister Makine San.ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

10. Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşire

Sağlık Sigortası sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kolan Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşire arayışımız bulunmaktadır.

11. Aparat Fikstür Bakım Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız KÜÇÜKOĞLU HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aparat Fikstür Bakım Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. E-Ticaret Depo Elemanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Espressolab için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak E-Ticaret Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Elektrik Bakım Teknisyeni

Plastik ve Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eurotec Müh. Plast. San. Ve Tic. A.Ş. için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

14. Muhasebe Elemanı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fora Bilgi İşlem Turizm Gıda San. tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

15. Kalite Kontrol Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ges Otomasyon Bilişim Mak. Müh. İml. ve San.Ve T için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknik Servis Elemanı

Multitek Elektronik San.ve Tic A.Ş için Antalya +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Elektrik Bakım Sorumlusu

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YOLBULAN ÇELİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Elektrik Bakım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. Mobilya Sevk ve Montaj Elemanı

Ev Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ater Mobilya için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobilya Sevk ve Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Servis Elemanı

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız sole otomasyon ve güvenlik sis. için Muğla bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Muhasebe ve Finans Elemanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız PARGETA YAPI A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe ve Finans Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız FORM MAKİNE için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Ön Muhasebe Elemanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız YENİ GÜN HABER AJANSI BASIN VE YAYINCILIK AŞ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Yoğun Bakım Hemşiresi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZEL GÖZTEPE SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yoğun Bakım Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Elemanı

GÜLER ŞAHİN için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Yetkilisi-İstanbul Avrupa

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hidromek-Hidrolik Ve Mekanik Makina İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Yetkilisi-İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.