1. Workflow Management Trainee

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız KPMG Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Workflow Management Trainee arayışımız bulunmaktadır.

2. Yeo Management Trainee

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeo Management Trainee arayışımız bulunmaktadır.

3. Management Trainee/ Mersin

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Management Trainee/ Mersin arayışımız bulunmaktadır.

4. Customer Experience Management Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Customer Experience Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

5. Technical Risk Management Master Student Project

Dayanıklı Tüketim Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız BSH Turkey için Tekirdağ bölgesinde Periodical olarak çalışacak Technical Risk Management Master Student Project arayışımız bulunmaktadır.

6. IT Team Leader

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız HUMAN KAPİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ için İstanbul(Avr.), Tekirdağ bölgesinde Full-Time olarak çalışacak IT Team Leader arayışımız bulunmaktadır.

7. Domestic Debt & Receivable Management Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vestel A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Domestic Debt & Receivable Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

8. Compliance Management Master Expert

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Compliance Management Master Expert arayışımız bulunmaktadır.

9. Warehouse Operations Team Leader

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yazaki Otomotiv Yan Sanayi ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Warehouse Operations Team Leader arayışımız bulunmaktadır.

10. Bussiness Continuity Management Expert

Bilişim Teknoloji Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Turkcell ve Grup Şirketleri için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bussiness Continuity Management Expert arayışımız bulunmaktadır.

11. Supply Chain Order Management Specialist

Elektrik & Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELECTROLUX PROFESYONEL DAYANIKLI TÜKETIM MAMÜLLERI SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Supply Chain Order Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

12. Management Trainee/Gaziantep

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Management Trainee/Gaziantep arayışımız bulunmaktadır.

13. Management Trainee/Adana

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Management Trainee/Adana arayışımız bulunmaktadır.

14. Management Trainee/Eskişehir

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız OXXO için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Management Trainee/Eskişehir arayışımız bulunmaktadır.

15. Configuration Management Cam (Located in Germany)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Eumetsat Int için Almanya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Configuration Management Cam (Located in Germany) arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Temsilcisi - Ankara Next Level AVM

D&R için Ankara bölgesinde Satış Temsilcisi - Ankara Next Level AVM arayışımız bulunmaktadır.

17. Project Management Specialist

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Arvato Lojistik Anonim Şirketi için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Project Management Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Satış Danışmanı (Ankara Next Level AVM)

Rossmann için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı (Ankara Next Level AVM) arayışımız bulunmaktadır.

19. Muhasebe Uzmanı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEAM AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Aksaray bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Finans Uzmanı

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Duman Management Consultancy için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Finans Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Demi Chef - Lacivert

Restaurant - Bar - Cafe sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Demi Chef - Lacivert arayışımız bulunmaktadır.

22. Commis - Lacivert

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Commis - Lacivert arayışımız bulunmaktadır.

23. Commis - Adile Sultan Sarayı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Commis - Adile Sultan Sarayı arayışımız bulunmaktadır.

24. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gateway Management Lojistik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Demi Şef - Frankie

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment & Management) için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Demi Şef - Frankie arayışımız bulunmaktadır.