1. Mali ve İdari İşler Direktörü

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız EKİP İKLİMLENDİRME TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali ve İdari İşler Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

2. Mali İşler Direktörü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Mali İşler Müdürü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Samsun bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

4. Mali İşler Direktörü

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız LaborLab İnsan Kaynakları için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

5. Mali ve İdari İşler Direktörü

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız CCN YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali ve İdari İşler Direktörü arayışımız bulunmaktadır.

6. Mali İşler Müdürü

Hızlı Tüketim Malları sektöründe faaliyet gösteren firmamız KINIK MADEN SULARI ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

7. Mali İşler Sorumlusu (Ankara)

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Sorumlusu (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

8. Mali İşler Müdürü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cpl Cartonplast Ambalaj Sanayi ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Global Mali İşler Yönetici Asistanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Global Mali İşler Yönetici Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Mali Müşavir

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Görür Çekyat Sanayi Limited Şirketi - EPİKA için Düzce bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Müşavir arayışımız bulunmaktadır.

11. Bölge Mali ve İdari İşler Müdür Yardımcısı - Konya

Kargo - Kurye sektöründe faaliyet gösteren firmamız PORT KARGO VE LOJISTIK ANONIM SIRKETI için Konya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Mali ve İdari İşler Müdür Yardımcısı - Konya arayışımız …

12. Mali Kontrolör Müdürü

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız ŞA-RA ENERJİ İNŞ.TİC.VE SAN.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali Kontrolör Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

13. Otel Mali İşler Müdürü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Lider Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otel Mali İşler Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

14. Mali İşler Personeli

Ecza Depoları ve Eczaneler sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÜL ECZA DEPOSU SAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mali İşler Personeli arayışımız bulunmaktadır.

15. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BES ISI YAPI MALZ. TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. Vergi Denetçisi

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız PROMESA YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vergi Denetçisi arayışımız bulunmaktadır.

17. Mühendis

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız RETROSER ISI TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mühendis arayışımız bulunmaktadır.

18. Denetçi

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız CENTRUM DENETİM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ve DAN. A. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Denetçi arayışımız bulunmaktadır.

19. İş Hukuku - Ceza Yasal Stajyer

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız Nazalı Avukatlık Ortaklığı için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Hukuku - Ceza Yasal Stajyer arayışımız bulunmaktadır.

20. İnsan Kaynakları Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Horizon Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALİ ÖNER SMMM için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Resepsiyonist/Asistan

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız EUHR İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist/Asistan arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Yetkilisi

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARBUZ ISI TRANFER CİHAZLARI SAN. VE TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Müdürü

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız KRK Partners için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

25. Muhasebe Elemanı

Mali Müşavirlik - Muhasebe sektöründe faaliyet gösteren firmamız GÖKÇEN KANDEMİR için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.