1. Makine Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARGESİM MAKİNA GIDA SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ. için Çorum bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Makine Mühendisi

Seramik - Porselen sektöründe faaliyet gösteren firmamız REMAS Redüktör ve Makine Sanayii A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Makine Montaj Elemanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKREV MAKİNA MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Montaj Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Solventli Laminasyon Makine Ustası

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız GAP KABLO SAN.VE TİCLTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Solventli Laminasyon Makine Ustası arayışımız bulunmaktadır.

5. Makine Mühendisi

Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SU BİYOMEDİKAL SİSTEMLER VE SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Makine Mühendisi

Oma İplik A.Ş için Tokat bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Makine Mühendisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MESPA SAĞLIK TEKNOLOJİLERİ SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Makine Operatörü

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız NAZAR KİMYA SABUN VE DETERJAN SANAYİ VE TİCARET için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. Mekanik Montaj Ustası

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yılmaz Makine San. Ve Tic. A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Montaj Ustası arayışımız bulunmaktadır.

10. Makine Teknisyeni

DEMİRKAYA MATBAA MAKİNE AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makine Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

11. Muhasebe Asistanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız SAYIN ENERJİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Asistanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Mekanik Montaj Uzmanı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖLÇSAN KONVEYÖR SANAYİ A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Montaj Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Mekanik Saha Teknikeri - İstanbul Avrupa

Elektromekanik Tesisat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Üçay Mühendislik Doğalgaz Mak.İnş.Bilişim San.ve Tic.Ltd.Şti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Saha Teknikeri - İstanbul Avrupa arayışımız bulunmaktadır.

14. İş Sağlığı ve Güvenliği Yöneticisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEHA TECH MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Sağlığı ve Güvenliği Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. İnşaat Teknik Ressamı

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEHA TECH MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Teknik Ressamı arayışımız bulunmaktadır.

16. Depo Elemanı

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Başar Kimya Makina ve Kalıp Sanayi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

17. HSE Specialist

Tekstil Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız İDATRİM TEKSTİL ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Full-Time olarak çalışacak HSE Specialist arayışımız bulunmaktadır.

18. Kıdemli Muhasebe Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız NRM Mühendislik Makine San. Ve Tic. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Sonrası Hizmetler Mühendisi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTTONOM MÜH.ÇÖZ.TASARIM OTOMASYON DANIŞ.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Sonrası Hizmetler Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

20. Lojistik ve Depo Şefi

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lojistik ve Depo Şefi arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tekser Makina Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. İdari İşler Sorumlusu

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATILGAN PARÇA DAĞITIM OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İdari İşler Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

23. Malzeme Planlama Mühendisi

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız K&M Kümsan Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Malzeme Planlama Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Kalite Kontrol Görevlisi (Kaynaklı İmalat)

E-MAK MAKİNE İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Görevlisi (Kaynaklı İmalat) arayışımız bulunmaktadır.

25. Teknik Ressam

Bilişim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEKSTİL MAK.VE YEDEK PARÇA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ressam arayışımız bulunmaktadır.