1. Makam Şoförü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız OTOMOL için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

2. Makam Şoförü

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

3. Makam Şoförü

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız VERA LOJİSTİK A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

4. Makam Şoförü

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ADESSO TURKEY BİLGİ TEKNOLOJİLERİ LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

5. Makam Şoförü

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Teknik Yapı Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

6. Makam Şoförü

Tarım / Ziraat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Özdilek Holding için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

7. Makam Şoförü

Organizasyon ve Animasyon Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUNÇERİ SPOR ORGANİZASYONLARI için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Makam Şoförü arayışımız bulunmaktadır.

8. Client Advisor - Amiri Istanbul

Soho Group için İstanbul Anadolu bölgesinde Client Advisor - Amiri Istanbul arayışımız bulunmaktadır.

9. Visual Merchandiser - Alo Istanbul

Soho Group için İstanbul Anadolu bölgesinde Visual Merchandiser - Alo Istanbul arayışımız bulunmaktadır.

10. Client Advisor - Alo Istanbul

Soho Group için İstanbul Anadolu bölgesinde Client Advisor - Alo Istanbul arayışımız bulunmaktadır.

11. Assistant Boutique Manager - Amiri Istanbul

Soho Group için İstanbul Anadolu bölgesinde Assistant Boutique Manager - Amiri Istanbul arayışımız bulunmaktadır.

12. Boutique Manager - Alo Istanbul

Soho Group için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Boutique Manager - Alo Istanbul arayışımız bulunmaktadır.

13. Boutique Manager - Amiri Istanbul

Soho Group için İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa bölgesinde Boutique Manager - Amiri Istanbul arayışımız bulunmaktadır.

14. Genel Alan Görevlisi(Gece)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Alan Görevlisi(Gece) arayışımız bulunmaktadır.

15. Garson

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramada Plaza Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

16. Garson

Konaklama ve Otelcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

17. Kat Şefi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kat Şefi arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Uzmanı(Accounting Specialist)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Istanbul Marriott Hotel Şişli için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı(Accounting Specialist) arayışımız bulunmaktadır.

19. Aşçı

Konsolosluk sektöründe faaliyet gösteren firmamız U.S. CONSULATE GENERAL ISTANBUL - ABD Başkonsolosluğu için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.

20. Gayrimenkul Satış Danışmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız binaa - istanbul privet tour için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gayrimenkul Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Reception Agent

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fairmont Quasar Istanbul için İstanbul(Avr.) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Reception Agent arayışımız bulunmaktadır.

22. Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı

Eğitim Kurumları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ISTANBUL AMERICAN SCHOOLS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

23. Garson

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Radisson Blu Hotel Istanbul Asia için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

24. Mekanik Teknisyeni

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramada Plaza Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mekanik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

25. Resepsiyonist

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramada Plaza Istanbul Hotel için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.