1. Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Barçın Spor Malz. Tic. ve San. A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Görsel Sorumlusu(Marmara Forum Avm-Nike) arayışımız bulunmaktadır.

2. Kurumsal Satış Temsilcisi

Yazılım sektöründe faaliyet gösteren firmamız Polar Araştırma Teknoloji A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Satış Temsilcisi

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız DELTA OTO AKSAMI SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Lena Telekomünikasyon için Ankara bölgesinde Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

5. Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM

Madame Coco için Kahramanmaraş bölgesinde Mağaza Müdürü - Kahramanmaraş Piazza AVM arayışımız bulunmaktadır.

6. Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi

Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamız Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Almanca Bilen Teknik Destek Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

7. Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM

English Home için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Zorlu Center AVM arayışımız bulunmaktadır.

8. Sigorta Müşteri Temsilcisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız E PLAS SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Adana bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi (Gişe)

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız QNB FİNANSBANK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi (Gişe) arayışımız bulunmaktadır.

10. Müşteri Danışmanı - Ramsey | Emaar Avm

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ramsey-Kip için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Danışmanı - Ramsey | Emaar Avm arayışımız bulunmaktadır.

11. Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız QNB FİNANSBANK için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

12. İstanbul Cevahir AVM Reebok - Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için İstanbul Avrupa bölgesinde İstanbul Cevahir AVM Reebok - Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı-Bayrampaşa Axis Avm (İstanbul)

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız TIFFANY TOMATO MAĞAZACILIK TEKSTİL TİCARET ANONİM için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı-Bayrampaşa Axis Avm (İstanbul) arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı Ankara Maidan AVM

Watsons için Ankara bölgesinde Satış Danışmanı Ankara Maidan AVM arayışımız bulunmaktadır.

15. Yurt Dışı Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motor Aşin Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

16. İhracat Müşteri Temsilcisi - Rusça/İngilizce

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi - Rusça/İngilizce arayışımız bulunmaktadır.

17. İhracat Müşteri Temsilcisi - Arapça/Fransızca

Yenmak Otomotiv San. İç ve Dış Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İhracat Müşteri Temsilcisi - Arapça/Fransızca arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Satış Danışmanı (Bursa Zaferplaza AVM)

Panço için Bursa bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı (Bursa Zaferplaza AVM) arayışımız bulunmaktadır.

19. Şanlıurfa Piazza Avm Mağaza Satış Danışmanı

Spor sektöründe faaliyet gösteren firmamız FAST SPOR MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ için Şanlıurfa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şanlıurfa Piazza Avm Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Saha Satış Temsilcisi

GÖKPA İNŞ.MALZ.PAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Saha Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Pazarlama Temsilcisi

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız eksen mobilya için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış ve Pazarlama Temsilcisi

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız BES ISI YAPI MALZ. TİC LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Temsilcisi

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Bursa +2 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Proje Satış Uzmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA TANITIM FUARCILIK ORG.REKLAM VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Proje Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Yurtdışı Satış Yöneticisi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız MARMARA TANITIM FUARCILIK ORG.REKLAM VE TİC.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurtdışı Satış Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.