1. Satış Danışmanı - Kayseri Forum Avm Emsan

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Kayseri Forum Avm Emsan arayışımız bulunmaktadır.

2. Kayseri Şube Meeter&Greeter

Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ING Bank A.Ş. için Kayseri bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Kayseri Şube Meeter&Greeter arayışımız bulunmaktadır.

3. Fleet Contact Engineer (Kayseri)

Oto Lastiği sektöründe faaliyet gösteren firmamız Continental Türkiye için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Fleet Contact Engineer (Kayseri) arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdürü - Kayseri

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız FLO Mağazacılık için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü - Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

5. İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi- Kayseri

Mobilya & Aksesuar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yataş Grup için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi- Kayseri arayışımız bulunmaktadır.

6. Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Karaca San. ve Tic. A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Part Time Satış Danışmanı - Mersin Forum arayışımız bulunmaktadır.

7. Kasa Görevlisi-İstanbul Forum

DERİMOD için İstanbul Avrupa bölgesinde Kasa Görevlisi-İstanbul Forum arayışımız bulunmaktadır.

8. Satış Danışmanı - İstanbul Forum

DERİMOD için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı - İstanbul Forum arayışımız bulunmaktadır.

9. HRBP (For A Global Company)

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Grafton için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak HRBP (For A Global Company) arayışımız bulunmaktadır.

10. Ön Muhasebe Elemanı

Hazır Mutfak - Banyo sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kayser Yapı için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

11. Senior Sales Engineer For Emea Region

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız HT Solar Enerji A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Senior Sales Engineer For Emea Region arayışımız bulunmaktadır.

12. Satış Danışmanı Forum Mersin

Watsons için Mersin bölgesinde Satış Danışmanı Forum Mersin arayışımız bulunmaktadır.

13. Satış Danışmanı Forum İstanbul

Armağan Oyuncak için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı Forum İstanbul arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı Aker/ Trabzon Forum AVM

Aker Mağazacılık için Trabzon bölgesinde Satış Danışmanı Aker/ Trabzon Forum AVM arayışımız bulunmaktadır.

15. İnsan Kaynakları Uzmanı

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fişekçioğlu Demir Çelik San. Ve Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Üretim Müdürü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Firma Bilgisi Gizli için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

17. Sosyal Medya Yöneticisi

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız Fier İnşaat Turizm Eğitim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

18. Dış Ticaret Uzmanı

Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren firmamız Formal Alüminyum Sanayi Ve Ticaret A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Süpervizör

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ata Karbon Maden Lojistik San.Tic.A.Ş için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Süpervizör arayışımız bulunmaktadır.

20. Üretim ve Ürün Geliştirme Sorumlusu

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Thivend Endüstri için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim ve Ürün Geliştirme Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Dış Ticaret Sorumlusu

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız URAS MADEN TARIM ANONİM ŞİRKETİ için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Desen Tasarımcısı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lüks Kadife Ticaret ve Sanayi A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Desen Tasarımcısı arayışımız bulunmaktadır.

23. Muhasebe Elemanı

Saray Madeni Eşya San.Tic.Ltd.Şti için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

24. Dış Ticaret Operasyon Sorumlusu

Ofis Mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Flekssit Büro Mobilyaları San. Tic. A.Ş. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Ticaret Operasyon Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. AR-GE ve Üretim Mühendisi

Saray Madeni Eşya San.Tic.Ltd.Şti için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak AR-GE ve Üretim Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.