1. Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir

SNT REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Kundenberater - Inbound - Izmir / Musteri Temsilci - Inbound -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

2. Kasap Elemanı / Bornova (İzmir)

Tespo A.Ş. için İzmir bölgesinde Kasap Elemanı / Bornova (İzmir) arayışımız bulunmaktadır.

3. Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir

Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız REGİOCOM İLETİŞİM MERKEZİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Projektmanager/Proje Müdürü -Izmir arayışımız bulunmaktadır.

4. Ankara Macrocenter Mağazaları -Kasap Personeli

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara Macrocenter Mağazaları -Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

5. Kasap Chef - White Pepper

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap Chef - White Pepper arayışımız bulunmaktadır.

6. Flo İzmir Kasaba Outlet - Full Time Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için İzmir bölgesinde Flo İzmir Kasaba Outlet - Full Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

7. Flo İzmir Kasaba Outlet - Part Time Satış Danışmanı

FLO Mağazacılık için İzmir bölgesinde Flo İzmir Kasaba Outlet - Part Time Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

8. Macrocenter Kasap-Şarküteri-Meyve/Sebze Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız MİGROS TİCARET A.Ş. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Macrocenter Kasap-Şarküteri-Meyve/Sebze Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Kasap

Başdaş Marketçilik için İzmir bölgesinde Kasap arayışımız bulunmaktadır.

10. Kasap (Torbalı Bölgesi)

Başdaş Marketçilik için İzmir bölgesinde Kasap (Torbalı Bölgesi) arayışımız bulunmaktadır.

11. Kasap

TÜRKAN ÇALIŞIR için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap arayışımız bulunmaktadır.

12. Harmandere / Kurtköy Bölge Kasap Personeli

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız File için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Harmandere / Kurtköy Bölge Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

13. 5M Adapazarı Migros Kasap Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 5M Adapazarı Migros Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

14. Çekmeköy Ömerli Kasap Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çekmeköy Ömerli Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

15. Pendik / İstanbul Bölge Kasap Personeli

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız File için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pendik / İstanbul Bölge Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

16. Ataşehir Bölge Migros Kasap Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ataşehir Bölge Migros Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

17. Maltepe Bölge Migros Kasap Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Maltepe Bölge Migros Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

18. Kadıköy Bölge Migros Kasap Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kadıköy Bölge Migros Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

19. Adapazarı Toptan Migros Kasap Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Adapazarı Toptan Migros Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

20. Kasap

Market sektöründe faaliyet gösteren firmamız BEYKOZ MARKET-OZCN GIDA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kasap arayışımız bulunmaktadır.

21. Kasap / İzmir Genel

Kim Grup için İzmir bölgesinde Kasap / İzmir Genel arayışımız bulunmaktadır.

22. Çeşme Bölge Kasap Personeli

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çeşme Bölge Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

23. Şekerpınar Kocaeli Migros Kasap/Şarküteri

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şekerpınar Kocaeli Migros Kasap/Şarküteri arayışımız bulunmaktadır.

24. Başakşehir Bölge Kasap Personeli

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız File için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Başakşehir Bölge Kasap Personeli arayışımız bulunmaktadır.

25. Ofis Asistanı

Gayrimenkul, Emlak İşleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız izmir ata gayrimenkul yatrım ortaklığı için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ofis Asistanı arayışımız bulunmaktadır.