1. Junior Tasarımcı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Quzu Giyim - Setu Tekstil San. ve TİC. LTD. ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Junior Tasarımcı arayışımız bulunmaktadır.

2. Hazır Giyim Kalıpçısı

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamız SARAR için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hazır Giyim Kalıpçısı arayışımız bulunmaktadır.

3. Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİNE-Armine Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Personel Özlük ve Ücretlendirme Uzmanı

Mağazacılık (Ticaret) sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARMİNE-Armine Giyim San. ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Personel Özlük ve Ücretlendirme Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

5. Pazarlama Uzmanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız AMARELLE GİYİM SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı - İzmir Agora Avm

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHPC ISTANBUL GIYIM SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - İzmir Agora Avm arayışımız bulunmaktadır.

7. Temizlik Görevlisi

Danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için Manisa +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Temizlik Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

8. Mağaza Müdürü

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ecocuk için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

9. Kesimhane Şefi

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reymer Tekstil için Bartın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kesimhane Şefi arayışımız bulunmaktadır.

10. Bakım Sorumlusu

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Reymer Tekstil için Bartın bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bakım Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

11. Full-Time Satış Danışmanı - Suadiye

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Benetton Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Full-Time Satış Danışmanı - Suadiye arayışımız bulunmaktadır.

12. Marketplace – Pazaryeri Uzmanı

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Tommy Life Spor Giyim için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marketplace – Pazaryeri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Sevkiyat Elemanı

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız CLIMBER B.C. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Çay Servis ve Temizlik Elemanı(Metropol)

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. Tic. L için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çay Servis ve Temizlik Elemanı(Metropol) arayışımız bulunmaktadır.

15. Mağaza Satış Elemanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız Moor Modest Tekstil Sanayi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Danışmanı - Metrogarden

Süvari Giyim için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı - Metrogarden arayışımız bulunmaktadır.

17. Satış Danışmanı (İstinye Park)

Gami Giyim Carter's | OshKosh için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (İstinye Park) arayışımız bulunmaktadır.

18. Mağaza Müdür Yardımcısı (İstinye Park)

Gami Giyim Carter's | OshKosh için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı (İstinye Park) arayışımız bulunmaktadır.

19. Satış Danışmanı(Bağdat Caddesi)

Gami Giyim Carter's | OshKosh için İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı(Bağdat Caddesi) arayışımız bulunmaktadır.

20. Aktif Satış Elemanı

Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız ATMOSPHERE MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Ön Muhasebe Sorumlusu

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Milimetrik Giyim San. Ltd. Sti. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ön Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

22. Satış Danışmanı - Vakko Outlet Westpark

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız VAKKO Tekstil ve Hazır Giyim San. İşl. A.Ş. için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Vakko Outlet Westpark arayışımız bulunmaktadır.

23. Sigorta Satış Temsilcisi

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. için Bursa +4 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

24. İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu) arayışımız bulunmaktadır.

25. İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu)

Hazır Giyim sektöründe faaliyet gösteren firmamız COLİNS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri (Zorunlu) arayışımız bulunmaktadır.