1. Swarovski Tema World Mağaza Müdürü

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNC ÜNÇER MAĞAZACILIK KUYUMCULUK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Swarovski Tema World Mağaza Müdürü arayışımız …

2. Swarovski Tema World Satış Danışmanı

Değerli Madenler ve Mamülleri / Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren firmamız UNC ÜNÇER MAĞAZACILIK KUYUMCULUK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Swarovski Tema World Satış Danışmanı arayışımız …

3. Mağaza Müdür Yardımcısı (Tema World)

Amasya Et Ürünleri için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdür Yardımcısı (Tema World) arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Müdürü (Tema World)

Amasya Et Ürünleri için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdürü (Tema World) arayışımız bulunmaktadır.

5. Satış Danışmanı (Tema World)

Amasya Et Ürünleri için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı (Tema World) arayışımız bulunmaktadır.

6. Satış Danışmanı ( Tema World AVM )

SUWEN için İstanbul Avrupa bölgesinde Satış Danışmanı ( Tema World AVM ) arayışımız bulunmaktadır.

7. Mağaza Müdürü - Tema World AVM

Atasun Optik için İstanbul Avrupa bölgesinde Mağaza Müdürü - Tema World AVM arayışımız bulunmaktadır.

8. (Yeni) Tema World Macrocenter Mağaza Personeli

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak (Yeni) Tema World Macrocenter Mağaza Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Barista- Tema İstanbul Halkalı

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız Juan Valdez için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barista- Tema İstanbul Halkalı arayışımız bulunmaktadır.

10. Ambalaj Personeli

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ambalaj Personeli arayışımız bulunmaktadır.

11. Sosyal Medya Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDICA WORLD SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sosyal Medya Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. Pratisyen Hekim-Ankara

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDICA WORLD SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Pratisyen Hekim-Ankara arayışımız bulunmaktadır.

13. Hasta Kayıt Yetkilisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDICA WORLD SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Hasta Kayıt Yetkilisi arayışımız bulunmaktadır.

14. Klinik Yöneticisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız MEDICA WORLD SAĞLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) +3 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Klinik Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

15. Chef De Partie (Pastane)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Chef De Partie (Pastane) arayışımız bulunmaktadır.

16. Demi Chef (Pastane)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Demi Chef (Pastane) arayışımız bulunmaktadır.

17. Görsel İletişim Sorumlusu ve Sosyal Medya

Realty World Çizgi Gayrimenkul için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Görsel İletişim Sorumlusu ve Sosyal Medya arayışımız bulunmaktadır.

18. Üretim Şefi

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Şefi arayışımız bulunmaktadır.

19. Mikrobiyoloji Laboratuvarı Teknikeri

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız World Medicine İlaç San.Ve Tic. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mikrobiyoloji Laboratuvarı Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

20. Laboratuvar Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

21. Operasyon Müdürü

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite World Grand Sapanca Hotel için Sakarya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Operasyon Müdürü arayışımız bulunmaktadır.

22. Danışma Görevlisi

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMA İSTANBUL EĞLENCE PARKI TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Danışma Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

23. Oyun Alanı Görevlisi

Alışveriş Merkezleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız TEMA İSTANBUL EĞLENCE PARKI TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Oyun Alanı Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Gıda Mühendisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elite World Grand İstanbul Küçükyalı için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

25. Satış Destek Sorumlusu

Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız WORLD LOGISTICS için İstanbul(Asya), Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Destek Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.