1. Özel Bankacılık Portföy Yöneticisi / Bebek

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Özel Bankacılık Portföy Yöneticisi / Bebek arayışımız …

2. Starbucks Barista Bebek

Starbucks için İstanbul Avrupa bölgesinde Starbucks Barista Bebek arayışımız bulunmaktadır.

3. Teknik Ofis Elektrik Mühendisi (E&I)

Gaz Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rencons Heavy Industries için Rusya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Ofis Elektrik Mühendisi (E&I) arayışımız bulunmaktadır.

4. I&C Engineer (Fresh Engineer)

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız SHANGHAI SHANGDIAN ELEKTRİK ENERJİSİ İŞLETMESİ CO.LTD. MERKEZİ ÇİN ADANA MERKEZ ŞUBESİ için Adana bölgesinde Full-Time olarak çalışacak I&C Engineer (Fresh Engineer) arayışımız bulunmaktadır.

5. Restoran Hostesi - Bebek Baylan

Yiyecek Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Baylan için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restoran Hostesi - Bebek Baylan arayışımız bulunmaktadır.

6. Restaurant Hostesi - Bebek

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Restaurant Hostesi - Bebek arayışımız bulunmaktadır.

7. Yeni Doğan Sorumlu Hemşiresi ( Bebek Kan Alma)

LEVENT HASTANESİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yeni Doğan Sorumlu Hemşiresi ( Bebek Kan Alma) arayışımız bulunmaktadır.

8. Sörveyör (P&I)

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Vitsan Mümessillik ve Müşavirlik A.Ş. için Hatay bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sörveyör (P&I) arayışımız bulunmaktadır.

9. Bebek Yokuşu Mjet Satış Danışmanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Migros Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bebek Yokuşu Mjet Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Quality Control Technician-I&C

Yapı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ENKA için Rusya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Quality Control Technician-I&C arayışımız bulunmaktadır.

11. Guest Assistant Agent I Misafir İlişkileri Tem.

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Cullinan Belek için Antalya bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Guest Assistant Agent I Misafir İlişkileri Tem. arayışımız bulunmaktadır.

12. Barmen / Barmaid - Bebek Brasserie

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Divan için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Barmen / Barmaid - Bebek Brasserie arayışımız bulunmaktadır.

13. Clubhouse Bebek / Commis Chef (Hot Station)

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YARD TURİZM VE SPORTİF TESİSLER İŞLETMECİLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Clubhouse Bebek / Commis Chef (Hot Station) arayışımız bulunmaktadır.

14. Clubhouse Bebek / Pastry Demi Chef

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız YARD TURİZM VE SPORTİF TESİSLER İŞLETMECİLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Clubhouse Bebek / Pastry Demi Chef arayışımız bulunmaktadır.

15. Mobilya Ustası

B&I Yachts için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mobilya Ustası arayışımız bulunmaktadır.

16. Yurt Dışı Üniversite Eğitim Danışmanı

Eğitim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yero Yurtdışı Eğitim Rehberlik ve Organizasyon -I için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yurt Dışı Üniversite Eğitim Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

17. Ecza Kanalı Satış Temsilcisi (İstanbul Avrupa)

Bebek Besinleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Danone Turkey için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ecza Kanalı Satış Temsilcisi (İstanbul Avrupa) arayışımız bulunmaktadır.

18. Muhasebe Uzmanı

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız La sirene bebek için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Mağaza Satış Danışmanı

Mağazacılık (Tekstil) sektöründe faaliyet gösteren firmamız Bebek adası için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Key Account Manager

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BURDA BEBEK ÜRÜNLERİSAN.VE TİC.A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Full-Time olarak çalışacak Key Account Manager arayışımız bulunmaktadır.

21. Mağaza Müdür Yardımcısı (Ankara)

Bebek Besinleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZELCAN BABYMALL MAĞAZ. DAĞITIM TİC. VE SAN.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mağaza Müdür Yardımcısı (Ankara) arayışımız bulunmaktadır.

22. Garson

Restaurant - Cafe - Bar sektöründe faaliyet gösteren firmamız La sirene bebek için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Garson arayışımız bulunmaktadır.

23. Satış Mümessili

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BURDA BEBEK ÜRÜNLERİSAN.VE TİC.A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Mümessili arayışımız bulunmaktadır.

24. Alan Yöneticisi (Reyon Yöneticisi)

Bebek Besinleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZELCAN BABYMALL MAĞAZ. DAĞITIM TİC. VE SAN.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Alan Yöneticisi (Reyon Yöneticisi) arayışımız bulunmaktadır.

25. Kurumsal İlişkiler Yöneticisi

Bebek Besinleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Danone Turkey için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal İlişkiler Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.