1. CNC Lazer Kesim Operatörü

GÜVEN KARA LAZER için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

2. Lazer Kesim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKSAN MUTFAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

3. Metal Sac Lazer Kesim Sorumlusu

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MAKSAN MUTFAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Metal Sac Lazer Kesim Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

4. CNC Lazer Operatörü

Holding / Şirketler Grubu sektöründe faaliyet gösteren firmamız Topbaş Group için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. CNC Lazer Kesim Uzmanı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız ORN MAKİNE KIRTASİYE TEKNİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Lazer CNC Kesim Operatörü

Elektrik Üretim ve Dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız MBT TRAFO için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer CNC Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

7. Lazer CNC Kesim Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız BOLTAŞ METAL SAN TİC AŞ için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer CNC Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

8. Lazer Kaynak Mühendisi

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız PRATIC GROUP TEKNOLOJİ ÜRETİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kaynak Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

9. Lazer Plazma

Çakmak Vinç için Sakarya bölgesinde Lazer Plazma arayışımız bulunmaktadır.

10. CNC Lazer Kesim Operatörü

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız NEVPA OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. Lazer Kesim Operatörü

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız Haffner Makina San.ve Tic.A.Ş için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

12. Kalite Kontrol Mühendisi

Göker İş Makinaları San.Tic.A.Ş. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

13. Bölge Satış Temsilcisi (Kayseri)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için Kayseri bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bölge Satış Temsilcisi (Kayseri) arayışımız bulunmaktadır.

14. Dış Servis Teknisyeni (Bursa)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Dış Servis Teknisyeni (Bursa) arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknisyen (Türkiye-Tüm Şehirler)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul (Tümü) +10 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknisyen (Türkiye-Tüm Şehirler) arayışımız bulunmaktadır.

16. Teknisyen (Ankara Atölye)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknisyen (Ankara Atölye) arayışımız bulunmaktadır.

17. İnsan Kaynakları Stajyeri

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Jungheinrich Istif Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

18. İnşaat Mühendisi (Trabzon)

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Trabzon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnşaat Mühendisi (Trabzon) arayışımız bulunmaktadır.

19. İş Makinesi Teknisyeni/Formeni (İstanbul-Anadolu)

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hasel İş Makinaları San. Ve Tic. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Makinesi Teknisyeni/Formeni (İstanbul-Anadolu) arayışımız bulunmaktadır.

20. Yatırım Teşvikleri Uzmanı

İş Makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız MST İş ve Tarım Makinaları San. ve Tic. A.Ş. için Gaziantep bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yatırım Teşvikleri Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. CNC Freze Operatörü

Metal Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız TUNGA METAL MAKİNE LAZER PRES OTOMOTİV SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Freze Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

22. Satın Alma Personeli

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖZBAYRAK LAZER KESİM VE METAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satın Alma Personeli arayışımız bulunmaktadır.

23. Kalite Yöneticisi / Yönetmeni

Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Lazer Solar Enerji için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Yöneticisi / Yönetmeni arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Sorumlusu

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boğaziçi Lazer Ve Ç. S. M. San Tic Ltd Şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

25. Kalite Kontrol Görevlisi

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Boğaziçi Lazer Ve Ç. S. M. San Tic Ltd Şti için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.