1. 2. El Satış Danışmanı

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Akkoyunlar Oto.İletişim Tekstil Dış Tic. Ltd.Şti için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak 2. El Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

2. İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - İzmir

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden.com için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - İzmir arayışımız bulunmaktadır.

3. İkinci El Araç Otomotiv Satış Temsilcisi

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız APEX MOTORS için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Otomotiv Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

4. Lazer Kesim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız MATÇELİK MÜHENDİSLİK MUTFAK SAN.TİC.LTD.ŞTİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

5. İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Afyon

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden.com için Afyon bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Afyon arayışımız bulunmaktadır.

6. İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Denizli

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sahibinden.com için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Müşteri Yöneticisi - Denizli arayışımız bulunmaktadır.

7. Otokoç İzmir Fiat - Satış Danışmanı - 2. El

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Otokoç İzmir Fiat - Satış Danışmanı - 2. El arayışımız bulunmaktadır.

8. Lazer Kesim Operatörü

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yağmur Güvenlikli İskele Kiralama San. Tic. Ltd. için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

9. CNC Lazer Kesim Operatörü

Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Velar Makine ve Kimya A.Ş için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

10. CNC Lazer Kesim Operatörü

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız DEHA METALURJİ METAL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

11. İkinci El Araç Satın Alma Uzmanı

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARABAM.COM için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Satın Alma Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İkinci El Araç Satın Alma Uzmanı Mersin (Tarsus)

İnternet sektöründe faaliyet gösteren firmamız ARABAM.COM için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İkinci El Araç Satın Alma Uzmanı Mersin (Tarsus) arayışımız bulunmaktadır.

13. CNC Lazer Kesim Operatörü

İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren firmamız RANDSTAD SEARCH ANDSELECTION PER SEÇ VE YER LTD ŞTİ için Kocaeli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak CNC Lazer Kesim Operatörü arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı (Maltepe Piazza)

Elle için İstanbul Anadolu bölgesinde Satış Danışmanı (Maltepe Piazza) arayışımız bulunmaktadır.

15. Teknik Servis Elemanı

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elitcare Lazer Tibbi Cihazlar Makina Savunma Kozmetik Dekrasyon İnşaat ithalat İhracat Ltd.Şti. için Ankara bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Servis Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Satış Pazarlama Mühendisi(Ges)

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC sektöründe faaliyet gösteren firmamız LAZER ISI MÜHENDİSLİK için Rize bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satış Pazarlama Mühendisi(Ges) arayışımız bulunmaktadır.

17. Argon Kaynakçısı

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elte Pano Elektr.Mak.Met.Müh için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Argon Kaynakçısı arayışımız bulunmaktadır.

18. Gazaltı Kaynakçısı

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız Aymet plazma lazer çelik konstrüksiyon için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gazaltı Kaynakçısı arayışımız bulunmaktadır.

19. İnsan Kaynakları Elemanı

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız NUKON LAZER MAKİNA METAL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İnsan Kaynakları Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Genel Muhasebe Sorumlusu

Diğer sektöründe faaliyet gösteren firmamız AS-EL METAL TURZ.İNŞ.SAN.VE DIŞ TİC.LTD ŞTİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

21. Kilit Müşteri Yöneticisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABC TIP SAĞLIK SPOR MLZ. TEKSTİL TURİZM İNŞ.SAN.V için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kilit Müşteri Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

22. Sevkiyat Personeli

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız ABC TIP SAĞLIK SPOR MLZ. TEKSTİL TURİZM İNŞ.SAN.V için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sevkiyat Personeli arayışımız bulunmaktadır.

23. İdari İşler Uzman Yardımcısı

Elle için İstanbul Avrupa bölgesinde İdari İşler Uzman Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır.

24. Muhasebe Uzmanı

Elektrik - Elektronik Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELSE ELEKTRİK MAK. SAN. TİC. A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

25. Perakende Muhasebe Uzmanı

Perakende sektöründe faaliyet gösteren firmamız ELLE SHOES için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Perakende Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.