1. Gıda Laboratuvarı Analisti (Fiziksel)

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamız Intertek Test Hizmetleri A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Gıda Laboratuvarı Analisti (Fiziksel) arayışımız bulunmaktadır.

2. İş Analisti

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız AUTO GONG için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti arayışımız bulunmaktadır.

3. Laboratuvar Teknikeri

Üretim Makine ve Ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız ALTEKMA GROUP için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

4. Kalite Kontrol Analisti

İlaç Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Menarini Türkiye için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Analisti arayışımız bulunmaktadır.

5. Laboratuvar / AR-GE Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız SOTAŞ KİMYEVİ MADDELER SAN. VE TİC. A.Ş için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar / AR-GE Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

6. Laboratuvar Teknisyeni

Madencilik - Metalurji sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gürsoy Grup için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

7. İş Analisti

Demir- Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamız Çolakoğlu Metalurji A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti arayışımız bulunmaktadır.

8. Laboratuvar Ölçüm Personeli

Mühendislik Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız ÖLÇÜM AKADEMİ ÇEVRE İSG ÖLÇÜM VE TEST HİZM.İNŞ.MÜH.K OTO.TİC.LTD.ŞTİ için Eskişehir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Ölçüm Personeli arayışımız bulunmaktadır.

9. Kalite Güvence Laboratuvar Teknikeri

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız Hyundai Assan Otomotiv San. Tic. A.Ş. için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Güvence Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

10. Üretim Maliyet Analisti

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gizli Firma için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Üretim Maliyet Analisti arayışımız bulunmaktadır.

11. İş Analisti

Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız Motor Aşin Otomotiv için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İş Analisti arayışımız bulunmaktadır.

12. Laboratuvar Teknikeri / Ataşehir

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Medicana Sağlık Grubu için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri / Ataşehir arayışımız bulunmaktadır.

13. Ölçüm ve Analiz Sorumlusu

Çevre Laboratuvarı sektöründe faaliyet gösteren firmamız Gözde Çevre Laboratuvarı için Tekirdağ bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Ölçüm ve Analiz Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

14. Laboratuvar Teknisyeni

Ev Tekstili sektöründe faaliyet gösteren firmamız Rekor Dokumacılık San. ve Tic. A.Ş. için Bursa bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

15. Mikrobiyoloji Laboratuvar Elemanı

Türer Tarım ve Orman Ürünleri için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Mikrobiyoloji Laboratuvar Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Laboratuvar Teknisyeni

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız TOSUNOĞLU TEKSTİL SANAYİ ve TİCARET A.Ş. için Denizli bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır.

17. Laboratuvar Teknikeri

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Ümraniye Sağlık Tesisleri AŞ-Özel Afiyet Hastanesi için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Laboratuvar Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.

18. Kalite Kontrol Analisti

Kimya sektöründe faaliyet gösteren firmamız Elso Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kalite Kontrol Analisti arayışımız bulunmaktadır.

19. Şirket Avukatı

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BERDAN CIVATA ENERJİ İMALAT SAVUNMA SANAYİ VE LABORATUVAR HİZ.TİC.A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Şirket Avukatı arayışımız bulunmaktadır.

20. Transport Görevlisi

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız Biruni Laboratuvarı için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Transport Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.

21. Aktif Satış Uzmanı

Kimya Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız AİSTEK KİMYA LABORATUVAR CİHAZLARI VE DIŞ TİC. LTD.ŞTİ. için İstanbul (Tümü) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Aktif Satış Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

22. Kurumsal Pazarlama Uzmanı

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİOLAB LABORATUVARLAR GRUBU için İzmir bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Pazarlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

23. Marka Pazarlama Uzmanı

Üretim / Endüstriyel Ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız BERDAN CIVATA ENERJİ İMALAT SAVUNMA SANAYİ VE LABORATUVAR HİZ.TİC.A.Ş. için Adana +1 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Marka Pazarlama Uzmanı …

24. Teknik Müdür

Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız BİLİM SAĞLIK VE LABORATUVAR HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ için İstanbul(Avr.) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Müdür arayışımız bulunmaktadır.

25. Bilgisayar Programcısı

Bağlantı Elemanları sektöründe faaliyet gösteren firmamız BERDAN CIVATA ENERJİ İMALAT SAVUNMA SANAYİ VE LABORATUVAR HİZ.TİC.A.Ş. için Mersin bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Bilgisayar Programcısı arayışımız bulunmaktadır.