1. Setur Marinas - Sistem ve Altyapı Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Setur Marinaları için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Setur Marinas - Sistem ve Altyapı Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

2. Setur Marinas - Bilgi Güvenliği Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız Setur Marinaları için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Setur Marinas - Bilgi Güvenliği Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

3. Satis Aplikasyon Uzmanı

Denetim Hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren firmamız Sektöründe Öncü Firma için İstanbul (Tümü) +6 il daha bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Satis Aplikasyon Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

4. Mağaza Satış Danışmanı Ve Kasiyer - Kuşadası Setur Marina

Mudo için Aydın bölgesinde Mağaza Satış Danışmanı Ve Kasiyer - Kuşadası Setur Marina arayışımız bulunmaktadır.

5. Çağrı Merkezi (Y.İçi ve Y.Dışı Oteller) Temsilcisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çağrı Merkezi (Y.İçi ve Y.Dışı Oteller) Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

6. Kurumsal Müşteri İletişim Merkezi Temsilcisi (Bcd)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Müşteri İletişim Merkezi Temsilcisi (Bcd) arayışımız bulunmaktadır.

7. Kurumsal Bilet Satış Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kurumsal Bilet Satış Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

8. Yakın Bölgeler Ürün Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Yakın Bölgeler Ürün Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

9. Sigorta Elemanı

Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SİGORTA için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Sigorta Elemanı arayışımız bulunmaktadır.

10. Genel Muhasebe Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

11. Çalışan İlişkileri ve Raporlama Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Çalışan İlişkileri ve Raporlama Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

12. İç Denetim Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Denetim Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

13. Tahsilat Muhasebe Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Tahsilat Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

14. Satış Danışmanı (Dönemsel) - Edirne

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için Edirne bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Satış Danışmanı (Dönemsel) - Edirne arayışımız bulunmaktadır.

15. Genel Muhasebe Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

16. Depo Görevlisi (Dönemsel) - Edirne

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için Edirne bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Depo Görevlisi (Dönemsel) - Edirne arayışımız bulunmaktadır.

17. Vıp Incoming Sorumlusu

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Vıp Incoming Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

18. İç Kontrol Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İç Kontrol Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

19. Teknik Hizmetler Kıdemli Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Teknik Hizmetler Kıdemli Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

20. Kıdemli Muhasebe Uzmanı

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Kıdemli Muhasebe Uzmanı arayışımız bulunmaktadır.

21. Satış Danışmanı - Kuşadası (Dönemsel)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için Aydın bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Satış Danışmanı - Kuşadası (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

22. Müşteri Satış Danışmanı - Bodrum (Dönemsel)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için Muğla bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Müşteri Satış Danışmanı - Bodrum (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.

23. İK Planlama ve Ücretlendirme Süreç Yöneticisi

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak İK Planlama ve Ücretlendirme Süreç Yöneticisi arayışımız bulunmaktadır.

24. Uçak Bileti Satış Temsilcisi - Uzaktan Çalışma

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için İstanbul(Asya) bölgesinde Tam Zamanlı olarak çalışacak Uçak Bileti Satış Temsilcisi - Uzaktan Çalışma arayışımız bulunmaktadır.

25. Müşteri Satış Danışmanı - Ayvalık (Dönemsel)

Turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamız SETUR SERVİS TURİSTİK ANONİM ŞİRKETİ için Balıkesir bölgesinde Dönemsel / Proje Bazlı olarak çalışacak Müşteri Satış Danışmanı - Ayvalık (Dönemsel) arayışımız bulunmaktadır.